Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bleeding Edge

DmC: Devil May Cry ve Hellblade: Senua's Sacrifice'ın arkasındaki stüdyonun oyunu Bleeding Edge, her dövüşçünün yıkım yaratmak için mekanik olarak güçlendirildiği hızlı ve çılgın bir 4v4 takımlı dövüş oyunudur.
 
4v4 Takımlı Dövüş
Dövüş mekaniklerini dinamik 3. şahıs aksiyonuyla birleştiren eşsiz bir çok oyunculu oyunu deneyimleyin. Tekniği, zamanlamayı ve ekip çalışmasını ödüllendiren hızlı ve stratejik dövüş sisteminde düşmanlarınız için zamanı durdurun, zihinleri kontrol edin, roketlere binin ve elektrikli gitar soloları atın.
 
Kendinize Has Dövüş Stilinizi Gösterin
Her dövüşçü için benzersiz yetenek setleri oluşturarak kendi stilinizi yansıtın. Kişisel oyun stilinize uygun setler oluşturmak için her biri oynayarak kazanılabilen yüzlerce sibernetik mod arasından seçiminizi yapın.
 
Zorlu Bölgeler
Ölümcül bölgesel tehlikelerle dolu alanları avantajınız doğrultusunda kullanın ve karmaşa içerisinde öne çıkın. Buttercup'ın elektrikli testeresiyle rakiplerinizi yüksek voltajlı tellere fırlatın veya Makutu'nun omuz vuruşuyla düşman saldırganları gelmekte olan trenin bulunduğu raylara sürükleyin.

Bleeding Edge Microsoft Ninja Theory dörde dört takım tabanlı çevrimiçi aksiyon dövüş o
HABERLER
FIFA 20 Blair Witch
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Bleeding Edge 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Bleeding Edge
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız