Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bleeding Edge, 3 Yıldır Geliştiriliyormuş ve Başlangıçta MOBA Olarak Düşünülmüş

 
Geliştiriciliğini Ninja Theory'nin yaptığı dörde dört takım tabanlı çevrimiçi aksiyon dövüş oyunu Bleeding Edge'in yeni bir geliştirici günlüğü videosunda oyunun geliştirme sürecine dair yeni detaylar öğrendik.
 
Geliştirici günlüğü videosuna göre oyun 3 yıldır geliştiriliyormuş ve başlangıçta MOBA olarak tasarlanmış. Oyuncuların kontrol edebilmesi için minyonlar ve kuleler yaratılmış. Oyunun kreatif yönetmeni Rahni Tucker, bu özellik oyunun stratejik unsurlarını arttıracak olsa da asıl aksiyona odaklanmanın zor olacağını düşündüğü için iptal edilmiş.
 
Bleeding Edge, 24 Mart 2020'de Xbox One ve PC için çıkacak. Xbox Game Pass'e dahil olacak. Oyunun kapalı betası ise 14 Şubat 21.00'da başlayıp 17 Şubat 17.00'da bitecek. Kapalı betaya oyunu satın alan kullanıcılar, daha önce düzenlenen alfaya katılan kullanıcılar ve Xbox Game Pass aboneliği bulunan kullanıcılar katılabilecek. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Bleeding Edge Microsoft Ninja Theory dörde dört takım tabanlı çevrimiçi aksiyon dövüş o
Zombilerle Dolu Orta Çağ'da Geçen Co-Op Oyun Darksburg'un Erken Erişime Açılma Tarihi Açıklandı Corona Virüsü Yeni Nesil Konsolların Çıkışını Erteleyebilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

9.2.2020 09:03:41

0
Ninja Theory böyle oyunlar hiç yakışmıyor. Havenly Sword Dmc yapmış bir firma kalk klişe bir Oyun yap gerçi Xbox One sahiplerine alın oyalanın azıcık adına yapımış bir Oyun olduğu ortada.Bomba Oyunlar illaki ilerleyen yıllarda gelecektir.

Guest-AEF248198

8.2.2020 19:16:46

0
Olabilir bunlar senin düşüncelerin sana göre böyledir başkasına göre iyidir, Hellblade oynamadım bu arada.

Rektifier

8.2.2020 18:43:41

0
Hellblade =feminist propogandası consol çöpü Project mara=daha bir tane videosu var ama leş standard bir korku/gerilim oyunu olcağı belli piyasada yüzlercesi var. Bleeding edge=saçmasapan scifi fighter bir oyun 10 üzerinden 2 bile alamaz 90IQ üstü insanlardan

Guest-AEF248198

8.2.2020 12:15:16

0
"Benim konsoluma çıkacaksa iyi çıkmayacaksa kötü" "Benim satın aldığım konsol dünyanın en iyisi" mantık bu işte. Yıllardır Ps fanboy yorumları okumaktan sıkılmayanlar iki Xbox yorumu okuyunca sıkılmaya başlamış.

YildirimBuyucusu

8.2.2020 04:10:33

0
Bleeding Edge'i ilk gördüğümde "Aa ne güzel bir oyun, combat sistemini DmC'yi yapanlar yapacakmış, mutlaka eğlenceli olur." demiştim. Birçok yabancı oyun medyası da oyun hakkında olumlulardı. Ama bizim Türk oyun medyasında garip bir şekilde, üstüne basa basa Microsoft'a katılmadan önce geliştirmeye başladıklarını söylemelerine rağmen "Microsoft firmayı aldı böyle oyun yaptırıyor, aldığı firmaları bitiriyor." denildi. Bu konuda herkese yanıldığını anlatmaya çalışmama rağmen "Sen ne biliyon, yanlış biliyorsun" şeklinde ters tepildim. Oyunun alfa betasına katıldım. Alfa betasında olmasına rağmen gayet hoş, eğlenceli bir oyundu. Çıktığında direk satın alıp keyfime bakacağım. Ninja Theory ekibine güvenim tam.

Berkayselcuk

7.2.2020 19:22:48

+2
Keşke moba kalsaymis belki şu haliyle oyun çok içi boş görünüyor.

Philipp_Plein

7.2.2020 18:33:05

+2
Bu oyunun metası 65’i geçemeyecek tam bir çöp.

Jack Rabbit Slims

7.2.2020 18:31:51

+2
Bloklamak tarzım değil. Exc haber başlığında da Gamepass diyorsun, multi oyun başlığında da, konsol tanıtımında da, Nintendo başlığında da... Sorun bu.

Guest-AEF248198

7.2.2020 18:16:01

0
Her Playstation haberinde aynı şeyleri yazanlar değil de ben mi baydım kardeş? Ps çoğunlukta olunca sanırım bizim gibi insanları ufak aykırı ses olarak tanımlıyorsunuz herhalde, yani Ps kitlesi çoğunlukta onlar Ps övünce normal oluyor da biz Xbox'la ilgili yazdığımız zaman ilgi çekmek mi oluyor? Ayrıca Gamepass servisi gerçekten de oyuncu dostu ve ülkemiz oyuncularının bu servisten sonuna kadar yararlanması gerektiğini düşünüyorum. Rahatsız oluyorsanız bloklayın.

Jack Rabbit Slims

7.2.2020 18:08:58

+4
Yalnız cidden baydın artık. Önceden sana hak veriyordum bazı konularda, fikirlerini söylüyorsun diye PS fanboyları gereksiz üstüne geliyordu ama sonradan iyice ilgi çekmek için her mesajında Gamepass, MS oyuncu dostu muhabbeti falan yapmaya başladığın çok belli.

Guest-AEF248198

7.2.2020 18:02:13

0
Bu oyunu ilk duyurduklarında fanboylar nasıl da saldırmıştı "Microsoft exc oyun yapmıyır yine gitmiş saçma dövüş oyunu yapıyır ehe ehe he" diye. Adamlar Project Mara, Hellblade ve Bleeding Edge yapıyorlar tam 3 oyun geliştiriyorlar. Bu oyunlarda Gamepass'e dahil edilecek hizmete bak abi, bunu da yazdığımız zaman sonra da diyorlar ki "sen Xbox fanboyusun"
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bleeding Edge
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız