Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ninja Theory'nin Yeni Oyunu Bleeding Edge'den İlk Oynanış Görüntüleri

 
Yayıncı Microsoft, Ninja Theory tarafından geliştirilen dörde dört takım tabanlı çevrimiçi aksiyon dövüş oyunu Bleeding Edge için oynanış görüntüleri paylaştı.
 
Bleeding Edge Xbox One ve PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi açıklanmadı. 27 Haziran'da alfa testi düzenlenecek. Oyunun resmi websitesi üzerinden kayıt yaptırabilirsiniz.
 
Oyunun tanıtım yazısı:


DmC: Devil May Cry ve Hellblade: Senua's Sacrifice'ın arkasındaki stüdyonun oyunu Bleeding Edge, her dövüşçünün yıkım yaratmak için mekanik olarak güçlendirildiği hızlı ve çılgın bir 4v4 takımlı dövüş oyunudur.

4v4 Takımlı Dövüş
Dövüş mekaniklerini dinamik 3. şahıs aksiyonuyla birleştiren eşsiz bir çok oyunculu oyunu deneyimleyin. Tekniği, zamanlamayı ve ekip çalışmasını ödüllendiren hızlı ve stratejik dövüş sisteminde düşmanlarınız için zamanı durdurun, zihinleri kontrol edin, roketlere binin ve elektrikli gitar soloları atın.

Kendinize Has Dövüş Stilinizi Gösterin
Her dövüşçü için benzersiz yetenek setleri oluşturarak kendi stilinizi yansıtın. Kişisel oyun stilinize uygun setler oluşturmak için her biri oynayarak kazanılabilen yüzlerce sibernetik mod arasından seçiminizi yapın.

Zorlu Bölgeler
Ölümcül bölgesel tehlikelerle dolu alanları avantajınız doğrultusunda kullanın ve karmaşa içerisinde öne çıkın. Buttercup'ın elektrikli testeresiyle rakiplerinizi yüksek voltajlı tellere fırlatın veya Makutu'nun omuz vuruşuyla düşman saldırganları gelmekte olan trenin bulunduğu raylara sürükleyin.

Bu haberin bağlantısı
URL
Bleeding Edge Microsoft Ninja Theory dörde dört takım tabanlı çevrimiçi aksiyon dövüş o
Wolfenstein: Youngblood'da Mikro Ödemeler Sadece Kozmetikler için StarLadder Avrupa Minor Elemelerine Katılacak Takımlar Belirlendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.6.2019 12:43:22

+1
Oyun mükemmel görünüyor hemen gidip çöpe yeni poşet geçirelim temiz temiz yerine geçsin

BSC Misafiri

16.6.2019 12:42:33

0
BSC Misafiri 15.6.2019 13:07:35 Birtek Sony ve sayılı CD Projekt red gibi firmalar kaldı. Değerlerini bilmek gerekir. Devir multiplayer devri diye bişey olmamalı, oyuncular olarak Sony gibi firmalara gereken desteklerle (hikayeli oyunlara öncelik vererek v.b) bu durum aşılır. Yelkenleri suya indirerek hiçbir alanda hiçbir şeye olacağı varsa bile ulaşılamaz...

BSC Misafiri

15.6.2019 13:07:35

0
İstesek de istemesek de dönem multiplayer dönemi. Ben de isterdim ps2 çağı gibi oyunlar çıksın ama olmuyor işte.

Berkayselcuk

15.6.2019 01:28:55

0
Grafikler gayet guzel, oynanis da eglenceli duruyor da abi koy suna bi story mode 8 10 saatlik, bi millet single hikaye dinlesin, bi alissin oyunun dunyasina. Bu oyunla ninja theory den 20 kisi ilgileniyormus ve ms nin microsoft u alisindan cok once baslayan kendi projeleriymis. Ins microsoft yeter ulan bu kadar multi oyun biz sizi bunun icin almadik der de duzgun bi oyun goruruz.

BSC Misafiri

15.6.2019 00:46:21

0
Çok basit f2p gibi bir oyun görünümünde. Yazık harcanan emeğe. Sen ninja theory sin yap şöyle güzel bir single player deneyim.

BSC Misafiri

14.6.2019 23:52:08

+1
Xbox'ın 6 TFlops gücü demek, Çizgi filim grafikli oyunlar demektir..

Babblebabble

14.6.2019 23:46:27

+1
Çevrimiçiyi görmemle gitmem bir oluyor

Guest-BB2CECC18

14.6.2019 23:04:52

0
Kayıt oldum ama kayıt olurken bir sürü anket doldurttular neredeyse kayıt olmayacaktım. Umarım güzel oyundur deneyelim bakalım

rambocuk

14.6.2019 17:48:48

+1
ücretsiz olursa deneriz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bleeding Edge
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız