Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İşte Oylarla Seçilen 2014'ün En İyi 10 Oyun Modu


    İnternet aleminin en büyük modlama topluluğu Moddb.com, her sene olduğu gibi bu senede de en iyi PC modlarını oylamaya sundu. Toplamda 131.789 oy sonrasında oyuncular, 2014'ün en iyi oyun modlarını seçtiler. Yüzlerce mod arasından seçilen en iyi 10 listesi şu şekilde sıralandı,
 
10. The Sith Lords Restored Content Mod
En yeni sürümü 15 Mart 2014 tarihinde çıkan bu mod, Obisidian'ın geliştirdiği Star Wars: Knights of the Old Republic II'yi yeniliyor. Firmanın sunduğu ilk oyuna nazaran teknik problemlerle çıkan Star Wars: KotOR II'nin bu modu, belki de yarım kalmış oyunu tamamlıyor. (ModDB)
 
9. Tiberium Essence
Bir zamanlar fırtına gibi esen Command & Conquer serisi şimdilerde ortalıkta dolanmasa da, mod yapımcıları serinin oyunlarını boşlamıyor. Tiberium Essence, Command & Conquer 3: Tiberium Wars için geliştirilmiş ek paket niteliğinde bir mod. Yeni ünite eklemeleri, denge düzenlemeleri, ses ve görsel yeniliklerin haricinde Tiberian Sun hakkında yepyeni bir senaryo kısmı sunan Tiberium Essence, seriye geri dönüş yapmaya niyetlenen oyuncuları kendine çekiyor. (ModDB)
 
 
8. Republic at War
Bir başka Star Wars oyununa gelen mod olan Republic at War, serinin RTS oyunu Star Wars: Empire At War: Forces of Corruption'u değiştiriyor. Oyunun temasını değiştirip Klon Savaşları tarzına uyarlayan Republic at War, beraberinde yeni senaryo modlarını da eklemeyi unutmuyor. (ModDB
 
7. Ultimate Apocalypse
RTS oyunları her ne kadar büyük firmaların gündeminde olmasa da, mod yapımcıları türü ayakta tutmak için çalışmalar yapmaya devam ediyor. Relic'in strateji oyunu Warhammer 40,000: Dawn of War için çıkan Ultimate Apocalypse modu, oyuna hem yeni içerikler, hem de yeni oynanış mekaniklerini ekliyor. (ModDB)
 
6. Sins of a Galactic Empire
Adından da anlayacağınız gibi başka bir Star Wars modu daha karşımızda. Ancak bu sefer bu mod bir Star Wars oyununa değil, başka bir yapıma geliştirilmiş. 4X strateji oyunu Sins of a Solar Empire: Rebellion'un bu modu, oyuna Star Wars temasını kazandırıyor. (ModDB)
 
5. Edain
Battle for Middle-Earth II: Rise of the Witch King için geliştirilen bu mod, yine ek paket tadında bir projeyi karşımıza çıkarıyor. 'Daha iyi bir Lord of the Rings deneyimi' sunmak amacıyla yola çıkan Edain, kitaplara uygun olarak daha doğru bir senaryoyu, yenilenmiş grafikleri ve yeni oynanış mekaniklerini sunuyor. (ModDB)
 
 
4. Breaking Point
PC piyasasında mod denince akla ilk gelen serilerden ArmA'nın yeni oyunu ArmA III'te de yeni şeyler görüyoruz. DayZ'yi oyun dünyasına kazandıran ArmA serisine geliştirilen bu mod, hayatta kalma temasını işliyor. PvP ve takım odaklı bir oynanışa odaklanan Breaking Point, ArmA III'ün DayZ'si niteliğini taşıyor. (ModDB)
 
3. S.T.A.L.K.E.R.: Lost Alpha
Birçok oyuncunun favorileri arasındayken maddi sıkıntılardan dolayı kayıplara karışan S.T.A.L.K.E.R. serisinin ilk oyunu Shadow of Chernobyl, bu modla beraber güncelleniyor. Serinin devam oyunlarından bazı oynanış mekaniklerini alan Lost Alpha, içeriği yeniliyor, oynanışı düzenliyor ve görselleri geliştiriyor. (ModDB)
 
2. Star Trek: Armada 3: A Call to Arms
Star Wars hayranları Sins of a Galactic Empire ile Star Wars temasını Sins of a Solar Empire: Rebellion'a uyarlarken Star Trek hayranları da boş durmuyor tabi ki. Oyunun bu modu Star Trek temasını eklerken, beş yeni oynanabilir tarafı da Sins of a Solar Empire oyuncularına kazandırıyor. (ModDB)
 
1. Euro Truck Simulator 2 Multiplayer
Euro Truck Simulator 2 gibi keyifli bir oyunun önemli eksikliği multiplayerı yapımcılar değil, oyuncular gideriyor. Şimdilik alfa sürecinde olan bu modu açıklamaya gerek var mı? (ModDB)

Bu haberin bağlantısı
URL
pc mod oyun oyun modları en iyi oyun modları en iyi modlar 2014
Black Desert Online'dan Ekran Görüntüleri Electronic Arts'tan Origin'de Hack İddialarına Yanıt Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dante23

6.10.2020 13:20:43

0
Oyun için adam akıllı bir Türkiye Haritası modu var mı ? Bu modu https://ets2modlari.com/ets-2-turkiye-haritasi-modu/ kullanıyorum ama yarım yamalak bir harita. Birkaç arkadaş YKS team önerdi. Ama onlarında facebook sayfasına falan baktım, sanırsam modlarını güncellemiyorlar. En son 1.35 sürüm için çıkarmışlar.

hayansame

2.1.2015 10:36:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Ben bu siteyi merlinin kazanının vıcık vıcık cıvıklığından dolayı takip ediyordum ama bakıyorum ki gidiş o tarafa doğru allah sonumuzu hayretsin.
Haklisiniz katiliyorum size. O sitenin kalitesiz ,seviyesiz!!! yazar ve editorlerini gordukce bsc nin kalitesini daha iyi anliyorum. Ama simdiki gencler o yonde bir tutum izlenmesi icin ellerinden geleni yapiyorlar Ve gercekten bir sey isterken yada bir elestiri yapilirken uslublarimiza hic dikkat etmiyoruz. (biraz daha dusunceli olalim) Pazartesi gunuydu sanirim, hearthstone oynayacakti talha ve ersin, yayin biraz gec baslayacakti, o arada chat paneline bscnin kendi hesabindan ''makara'' yazilar yaziliyordu. Birazda cocukla cocuk olunuyordu... Acikcasi ben rahatsiz oldum (uzuldum) Bsc'nin seviye ve ciddiyetinin dengelemesi gerektigini nadirende olsa dusunuyorum. Genelde zaten cok iyiler... Eger incelemerde elinizde bir metin ve arkada 2dklik bir introyla inceleme yapacaksaniz cok keyifsiz oluyor. Sicagi sicaginadaki formattaki gibi bir inceleme seklini dusunebilirsiniz. Oyun oynarken oyunu tanitmak gibi. Iyi gunler uzun oldu biraz :/

KortX

1.1.2015 19:00:38

-1
ETS 2 haketti ama biraz daha ilgilenmeleri lazım. Bir kere lambalar senkronlu değil habire kaza oluyor. Ayrıca oyuna normal araçları eklemeleri lazım çok boş oluyor yollar. Dolu yerde de oyun kasıyor. Bir Rotterdam'a gideyim diyorum. Gitmez olayım. 5 fps'ye düştüğü oluyor.

maninjacket

1.1.2015 18:54:01

-1
Konsolussu ve Pclabs'tan sonra bir üçüncüsünü kaldiramaz bu bünye.

BSC Misafiri

1.1.2015 16:35:22

+1
Ben bu siteyi merlinin kazanının vıcık vıcık cıvıklığından dolayı takip ediyordum ama bakıyorum ki gidiş o tarafa doğru allah sonumuzu hayretsin.

Jadura

1.1.2015 12:20:19

+1
Eskiden çok sık videolar yayınlıyolardı, ama şimdi çok az yayınlıyolar , canlı yayınlar kalitesiz , bence artık kendilerine çeki düzen vermeleri gerek.Eskiden Erdinç bey ne güzel incelemeler yapıyodu Ses, grafik, oynanabilirlilik vs detaylı incelemeler yapıyordu şimdikiler okadar iyi inceleme yapamıyor maalesef. Arkadaşta burası şirket falan filan demiş, evet burası şirket ve bu site bir oyun haber sitesi ve bu kişiler artık eskisi kadar iyi içerikleri biz takipçilerine sunamıyorlar, Umarım herhangi bir BSC editörü bu yorumları okur ve diğer arkadaşlarınada gösterir.

DdrizztT

1.1.2015 08:47:36

+1
quote:

Orijinalden alıntı: hasan525
alıntı:

Orijinalden alıntı: Recovery.MM

BSC bitmiş, incelemesinden tutun da yaptıkları canlı yayınlara kadar hepsi kötü.Diğer siteler sürekli oyun videoları çekiyorlar bunlar birşey yapmıyor, canlı yayınlarda oynadıkları oyunlar keyifsiz, biz bu sitenin takipçileri degil miyiz ? Bi oylama yapın sitenizde insanlar oy versin onların seçtiklerini oynayın,sürekli videolar çekin muhabbetler yapın birşeyler yapın siz zamanı belirsiz videolar yapıyorsunuz,bugün gelen video bir daha 3 hafta sonra geliyor ve birde artık soru cevap programı yapın,canlı yayında soruyoruz cevaplamıyorsunuz bize biraz daha fazla içerik sunmaya çalışın,hepinizi severim yaptığınız işlerede saygı duyuyorum ama lütfen biraz daha sık videolar çekmeye çalışın.

herkes aynı şeyi yapmak zorunda mı? hadi bunu herkese sorayım harbi harbi cevaplayın herkes aynı şeyi yapmak zorunda mı?
burası bebelerin açtığı youtube kanalı mı? arkadaşlar burası bir şirket ya yazarken bunları düşünün donanımhabere bağlı bir şirket şirket şirket

*ne dh forum fanıyım ne de bsc sadece belirtmek istedim çünkü harbi bunaldım milletin saçma istekler bulunmasından biri de düşünmüyor ya biz ne yapıyoruz sabah akşam oyun oynayıp video izliyorsunuz bundan başka birşey yaptığınız var mı?
Aynen ya bende BSC yi CERN elde edilen verileri takip etmek için ziyaret ediyordum.Arkadaşım bu kuruma,şirkete veya siteye verebileceğin en buyuk zarar kötüye doğru gidişte adamları uyarmamak.Benim en çok ziyaret ettiğim sitelerden biri BSC onların zarar görmesini istemiyorum ama bir şeyler yanlış.Canlı yayınlardaki sorunu cozmek için 1 hafta canlı yayın yapılmadı ama hala sorunlar var.Eskiden bol içerikli videolar akıyordu son zamanlarda onlarda azaldı.İncelemesi yapılmasada olucak oyunlar inceleniyor ama hakedenler uvey evlat muamelesi goruyor.Hadi hepsini geçtim her sene yılın oyunu seçimi yapılırdı.Seçim yapıldıda ben mi bu goremedım.Bu kadar kor olmayın.

BSC Misafiri

1.1.2015 06:41:25

0
Ets2 multiplayer cidden büyük iş. Keyifle oynuyorum ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.

hasan525

1.1.2015 01:23:10

-3
quote:

Orijinalden alıntı: Recovery.MM BSC bitmiş, incelemesinden tutun da yaptıkları canlı yayınlara kadar hepsi kötü.Diğer siteler sürekli oyun videoları çekiyorlar bunlar birşey yapmıyor, canlı yayınlarda oynadıkları oyunlar keyifsiz, biz bu sitenin takipçileri degil miyiz ? Bi oylama yapın sitenizde insanlar oy versin onların seçtiklerini oynayın,sürekli videolar çekin muhabbetler yapın birşeyler yapın siz zamanı belirsiz videolar yapıyorsunuz,bugün gelen video bir daha 3 hafta sonra geliyor ve birde artık soru cevap programı yapın,canlı yayında soruyoruz cevaplamıyorsunuz bize biraz daha fazla içerik sunmaya çalışın,hepinizi severim yaptığınız işlerede saygı duyuyorum ama lütfen biraz daha sık videolar çekmeye çalışın.
herkes aynı şeyi yapmak zorunda mı? hadi bunu herkese sorayım harbi harbi cevaplayın herkes aynı şeyi yapmak zorunda mı? burası bebelerin açtığı youtube kanalı mı? arkadaşlar burası bir şirket ya yazarken bunları düşünün donanımhabere bağlı bir şirket şirket şirket *ne dh forum fanıyım ne de bsc sadece belirtmek istedim çünkü harbi bunaldım milletin saçma istekler bulunmasından biri de düşünmüyor ya biz ne yapıyoruz sabah akşam oyun oynayıp video izliyorsunuz bundan başka birşey yaptığınız var mı?

BSC Misafiri

1.1.2015 00:29:32

0
Edain Mod'un listede olmasına şaşırmadım :)

TickTok

31.12.2014 22:23:59

-1
Half life 2 : The Stanley Parable. Şu ana kadar yapılmış en farklı modlardan biri kesinlikle.Listede kesinlikle olmalıydı hatta ilk sırada olmalıydı.

Jadura-CA

31.12.2014 22:03:29

0
BSC bitmiş, incelemesinden tutun da yaptıkları canlı yayınlara kadar hepsi kötü.Diğer siteler sürekli oyun videoları çekiyorlar bunlar birşey yapmıyor, canlı yayınlarda oynadıkları oyunlar keyifsiz, biz bu sitenin takipçileri degil miyiz ? Bi oylama yapın sitenizde insanlar oy versin onların seçtiklerini oynayın,sürekli videolar çekin muhabbetler yapın birşeyler yapın siz zamanı belirsiz videolar yapıyorsunuz,bugün gelen video bir daha 3 hafta sonra geliyor ve birde artık soru cevap programı yapın,canlı yayında soruyoruz cevaplamıyorsunuz bize biraz daha fazla içerik sunmaya çalışın,hepinizi severim yaptığınız işlerede saygı duyuyorum ama lütfen biraz daha sık videolar çekmeye çalışın.

muratgun

31.12.2014 21:07:43

+3
canlı yayın çekmekten fırsat bulamıyorlar. Biowarenin dragon age 1i gibi yıldızı parlayıp 2 de batırdıkları durumdalar. 3. oyun da bioware oyunculara kulak verip birşeyler yaptı. Bakalım bsc bu durumu ne zaman düzeltecek. Video incelemelere dikkat ederseniz 10 dakikayı bile bulmuyor ve bazı incelemeler gerçekten kötü.

sfgsfgsfg

31.12.2014 20:30:53

+1
Sizin yılın oyunlarına ne oldu bsc ahali. Sanırım bu sene yok en iyi 10 oyun falan.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Euro Truck Simulator 2
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız