Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Euro Truck Simulator 2'deki Fransa Şehirleri Yenileniyor

Geliştiriciliğini SCS Software'in yaptığı tır sürme simülasyonu olan Euro Truck Simulator 2'nin Fransa şehirleri yenilenecek.
 
Daha öncesinde aynı durum Almanya'nın şehirleri için de yapılmıştı. Metz, Reims, Strasbourg ve Dijon şehirleri yenilenecek. Yollar iyileştirilecek. Binalar, kavşaklar ve bitki örtüleri yeniden yapılacak. Ayrıca ışıklandırma konusunda da yenilik yapılacak. 
 
Haber ile ilgili görselleri aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca bu yıl oyuna yeni bir DLC'de gelecek. 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamePressure euro truck simulator 2 ets 2 türkçe türkçe dil desteği scs software çıkış tarihi simulasyon tır simulasyonu kamyon sürme tır sürme
Red Dead Redemption 2, GTA V, Borderlands 3 ve The Outer Worlds Güncel Satış Miktarları Açıklandı Ubisoft Beyond Good & Evil 2'nin Nisan 2021'den Önce Çıkmayacağını Doğruladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

LordEvosis

7.2.2020 11:33:06

0
Haberi okurken gözlerim kanadı. Biri steamı açıp bana amlanya DLC sini gösterebilirmi ? Ayrıca oyunun DLC siz ana haritası yenileniyor DLC ler zaten yeni olduğu için yenilenmelerine gerek yok. Fakat oyunun ana haritasının yenilenmesi tamamlandığında going east gibi eski DLC lerinde yenilenemek için planlar yapıldığı gibi bir söylenti var.

ezicioyuncu

7.2.2020 02:54:11

+4
viva la france paketi yenilenmiyor. Oyunun ana haritasında olan fransa'nın şehirleri viva la france paketine uyarlanıyor. ayrıca almanya ek paketi denen bir olayda yok bilmeyen editörler bilmedikleri kategori hakkında haber yapmasa daha iyi olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Euro Truck Simulator 2
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız