Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Euro Truck Simulator 2 Geliştiricisi, Heart of Russia DLC'sinin Yayınlanmasını İptal Etti

 
 
Euro Truck Simulator geliştiricisi SCS, Ukrayna'da devam eden savaş nedeniyle yaklaşmakta olan Heart of Russia'nın yayınlanmasını iptal etti.
 
DLC, Mart 2021'de açıklandı ve Euro Truck oyuncularına oyun içinde Rusya'nın bir bölümünü keşfetme şansı verecek şekilde ayarlandı.
 
Stüdyo, Rusya'yı içeren "herhangi bir şekilde saldırganlığı destekliyor veya hoşgörülü olarak algılanmaması için" içeriği süresiz olarak yayınlamamayı tercih etti.
 
Ek olarak Mart ayında SCS, Euro Truck Simulator için Ukrainian Paint Jobs Pack DLC'sini yayınladı ve kârın %100'ünü ülkeye bağışta bulundu.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamesindustry euro truck simulator 2 ets 2 türkçe türkçe dil desteği scs software çıkış tarihi simulasyon tır simulasyonu kamyon sürme tır sürme
Star Ocean: The Divine Force için Yeni Detaylar Haziran Ayında Paylaşılacak White Day: A Labyrinth Named School PS5, Xbox Series ve Switch'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

31.5.2022 21:55:29

0
Şova gel.

BSC Misafiri

31.5.2022 20:36:24

0
Yeter bu gereksiz ambargolarınız. Ben bıktım arkadaş.

speederly

31.5.2022 20:26:05

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bu işleri bu şekilde yapmak istiyorsanız neden Amerikan Truck Simulator isimli oyunu çıkardınız ve onu hala yayınlıyorsunuz? Amerikanın tarihine, savaşlarına, soykırımlarına baktınız mı? Bu büyük bir saçmalık.
+1

BSC Misafiri

31.5.2022 18:30:34

+5
Bu işleri bu şekilde yapmak istiyorsanız neden Amerikan Truck Simulator isimli oyunu çıkardınız ve onu hala yayınlıyorsunuz? Amerikanın tarihine, savaşlarına, soykırımlarına baktınız mı? Bu büyük bir saçmalık.

BSC Misafiri

31.5.2022 16:00:42

0
Türkiye dlc gelir yakındaQ
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Euro Truck Simulator 2
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız