Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İngiltere'nin En Çok Satan Oyunu Bu Hafta da CoD: Advanced Warfare

 
       Bildiğiniz gibi Call of Duty serisinin yeni oyunu Call of Duty: Advanced Warfare geçtiğimiz hafta İngiltere'nin en çok satan oyunu olmuştu. Bu durum bu hafta da değişmedi ve yapım haftanın en çok satan oyunları listesinde birinci sıraya yerleşti.
 
      Call of Duty: Advanced Warfare'i takip eden oyunlar geçtiğimiz hafta olduğu gibi sırasıyla Grand Theft Auto V ve FIFA 15. Listede daha sonra Assassin's Creed: Unity, Minecraft: Xbox Edition ve Minecraft: PlayStation Edition'u görüyoruz. Tüm listeye aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak chart-track.co.uk call of duty a new era activision sledgehammer games pc playstation 4 xbox one call of duty advanced warfare Wii U
Homefront: Revolution İptal Edilmeyecek Legend of Grimrock'un iPad Sürümü Beta Aşamasında
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

KaptanKenway

11.2.2015 21:53:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: wolfallen Yan kanalda Pepe olduğunu bildiğine göre sen izliyorsun demekki. Yoksa Bu Tarz Benim mi izliyorsun? Liseli ergen olduğunu bu kadar belli etme hem burada hem sosyal medyada.
Yaşın 16 yavrum, git kaykay sür, kumda oyna, git internet kafede keko gibi kurtlar vadisinin bölümlerini izle, git akülü araba al onunla oyna, git kız meslek önünde çekirdek yiyerek kızları kes ama gelme şu siteye. Yorum yapmayı bilmeyen herifler gelmesin şu siteye. Sizin neyinize haberler falan, haber yazarken kimse size sormucak. Ya bakarsın ya bakmassın, senin işin haddini bilmek keza 16 yaşındaki bi cocuk hadden ne anlarsa, hadi pepe izlemeye devam et sen.

John Sheppard

11.2.2015 05:09:40

0
Yan kanalda Pepe olduğunu bildiğine göre sen izliyorsun demekki. Yoksa Bu Tarz Benim mi izliyorsun? Liseli ergen olduğunu bu kadar belli etme hem burada hem sosyal medyada. [:'(]

BSC Misafiri

10.2.2015 07:59:48

0
çok satan oyun olabilir ama bu iyi bir oyun olmadığı gerçeğini değiştirmiyor. oyun berbat, millet battlefield de uçak tank helikopter süremiyor cod da 10 kere geberip 5 kere vuranlar yine de rahat ediyorlar.

BSC Misafiri

10.2.2015 07:59:07

0
GTA V'in lider olmamasının nedeni şu bence. GTA V efsane olduğu için ilk hafta zaten herkes almış, alacak kimse kalmayınca sonraki haftalar satışlar düştü. COD'a gelince millet emin olamadığı için her hafta bir kaç kişi alıyor, onlar beğenirse diğerleri alıyor. En iyimser açıklaması bu.

KaptanKenway

10.2.2015 02:13:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: wolfallen Şu tip haberlerini niçin yapıyorsunuz cidden anlamıyorum. Daha önceki bir konuda da söyledim. Ne yapalım İngiltere'deki oyun satışlarını? Hakikaten anlamıyorum, ne işime yarayacak bu haber yada ne gibi bir fayda sağlayabilir Türk oyunculara yada Türk oyun sektörüne? Anasayfayı doldurmak için olur olmadık şeyleri habermiş gibi yayınlamaktan vazgeçin lütfen.
Yan tarafta pepe var kanalı değiştir onu izle hadi bakıyım. Hadi benim akıllı oglum hadi.

John Sheppard

9.2.2015 20:54:58

0
Şu tip haberlerini niçin yapıyorsunuz cidden anlamıyorum. Daha önceki bir konuda da söyledim. Ne yapalım İngiltere'deki oyun satışlarını? Hakikaten anlamıyorum, ne işime yarayacak bu haber yada ne gibi bir fayda sağlayabilir Türk oyunculara yada Türk oyun sektörüne? Anasayfayı doldurmak için olur olmadık şeyleri habermiş gibi yayınlamaktan vazgeçin lütfen.

KuvvetMira27

9.2.2015 20:29:42

+2
oyunu oynamazlar yetmezmiş gibi alanlara çamur atarlar bizim milliyetin zihniyeti bunlarıda böyle kabul etmek lazım

kav1nsky

9.2.2015 17:42:22

0
Şu zihniyete bakın. Sırf bir oyunu satın alıyorlar diye büyük bir oyuncu kitlesine laf ediliyor. Milletin zevklerine karışmamayı öğrenemediniz bir türlü.

klongs

9.2.2015 16:27:45

0
boşuna ingilizler zevksizdir denmiyor.

Sir Maximus is BACK

9.2.2015 15:47:46

-4

xRedLineTRx

9.2.2015 15:44:53

0
Adamlar 4 duvar arasına 1 karakter koysalar yine satar yine satar .

ardaq

9.2.2015 15:40:07

0
ingilizler her hafta çöp karıştırıyorlar demek.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Advanced Warfare ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
51 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız