Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: WWII gelmeden önce Advanced Warfare 2 geliştiriliyormuş

 
 
Eski Sledgehammer Games yaratıcı yönetmeni Bret Robbins, MinnMax ile yaptığı yeni bir röportajda, stüdyonun dünya savaşı temalı Call of Duty: WWII oyununu yayınlamadan önce Advanced Warfare 2'yi geliştirdiğini açıkladı. Oyunun bu kapsamda demosunun bile hazırlandığını ancak ne yazık ki oyuncularla buluşturmadıklarını belirtti.
 
Bret Robbins çeşitli açıklamalarda bulundu
 
 
 
CoD Advanced Warfare, seriye jetpack ve gelişmiş sistemleri dahil etti. Bazı hayranlar bu tasarımsal değişiklikleri beğenirken diğerleri bunun CoD serisini mahvettiğini belirtti. Bu sürecin ardından Ekim 2022'de Sledgehammer Games'in Advanced Warfare devam oyunu üzerinde çalıştığı söylendi. Ancak ne yazık ki ekip odağını Modern Warfare tarafına kaydırmıştı bile.
 
9 Şubat tarihine geldiğimizde Insider Gaming muhabiri Tom Henderson, Call of Duty 2023'ün tam bir oyun olacağını bildirdi. Henderson, oyunun Modern Warfare serisine bağlanacağını ve Sledgehammer Games tarafından geliştirileceğini ekleyerek Advanced Warfare'in geri dönüşüne dair tüm umutları ortadan kaldırdı.
 
Bu haber birçok oyuncuyu üzen bir gelişme oldu ve Eski Sledgehammer Games geliştiricisi Bret Robbins, bu detaya bir yenisini daha ekleyerek Advanced Warfare 2'nin neredeyse 2017 yılında çıkış yapacağını belirtti.
 
Bret Robbins'in verdiği detayları aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming call of duty a new era activision sledgehammer games pc playstation 4 xbox one call of duty advanced warfare Wii U
Resident Evil 4 Remake'te silahlar parayla daha hızlı yükseltiliyor Blizzard'ın yeni hayatta kalma oyunu Odyssey hakkında neler biliyoruz?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Advanced Warfare ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
51 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız