Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil 4 Remake'te silahlar parayla daha hızlı yükseltiliyor

 
 
Capcom tarafından oyunculara sunulan Resident Evil 4'ün yeniden yapım sürümünde artık silahları daha hızlı yükseltmek mümkün. Tabi bunun için ekstra ödeme yapmanız gerekiyor. Geçtiğimiz günlerde ücretsiz DLC (The Mercenaries)  ile beraber eklenen bu sistem sayesinde belli bir ücret ödeyerek silahlarınızı daha hızlı yükseltebiliyor ve oyunda kısa sürede güçlü hale gelebiliyorsunuz.
 
Yükseltme biletleri oyuna dahil edildi
 
 
 
Oyun içerisinde silahları hızlı bir şekilde yükseltmek için geliştirici ekip çeşitli yükseltme biletleri ekledi. Farklı farklı yükseltme biletlerinin yer aldığı bu sistem sayesinde her bir bileti 3 dolarlık bir fiyata satın alabiliyorsunuz. Çoklu paketlerin fiyatı ise 7-10 dolar arasında değişkenlik gösteriyor.
 
Bu paketleri satın almakla beraber silahın seviyesi ne olursa olsun herhangi bir zamanda bir silahı yükseltebiliyorsunuz. Eğer oyundaki tüm silahları yükseltmek isterseniz bunun toplam fiyatı 55,89 dolar olacak yani toplamda 23 yükseltme bileti satın almanız gerekecek.
 
Resident Evil 4 Remake şu anda birçok platformda mevcut. Oyunun Steam (PC) fiyatı 887,29 TL, Playstation store (PS4 - PS5) fiyatı 699,00 TL, Microsoft store (Xbox Series X|S) fiyatı ise 657,53 TL.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle action pc nintendo wii capcom ubisoft resident evil 4 iPhone
Oyun gündemi 2si1: Steam Deck bitiyor mu? Havelsan - Epic iş birliği Call of Duty: WWII gelmeden önce Advanced Warfare 2 geliştiriliyormuş
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.4.2023 22:14:32

0
En uygun fiyat 657 tl xbox ta diye series x için satın aldım fakaz kazın ayağı 694 tl olarak karta yansıdı.

mehmetalpertr

9.4.2023 19:25:51

0
cRaPCoM yine eski alışkanlıklarından vaz geçmiyor. SF de milleti yoldukları yetmedi demek. Kırmızı Ken, mavi Ryu, sakallı ryu, yeşil ryu vs vs .. Artı stage leri para ile satmalar. Neredeyse ana karakter denilecek karakterleri para ile satmalar. Rezilsin cRaPCoM..

BSC Misafiri

9.4.2023 18:34:54

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri gereksiz para bir oyun daha yapmak yerine yükseltmeyle köşeyi dönelim demişler
Tam olarak 55,89 dolar 86 de 4 dolar daha verilse zaten bir adet AAA kalite oyun fiyatı yapıyor yurt dışı fiyatına göre bizde ise oyun 600 lira 600 lira da sadece silah yükseltmesi için vereceksin. Yapan olur mu tabi olur Capcom için de taş atıp elleri mi yoruldu " what are you buying? free moneh. Thank You. hehe he he."

BSC Misafiri

9.4.2023 13:52:58

0
gereksiz para bir oyun daha yapmak yerine yükseltmeyle köşeyi dönelim demişler
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 4 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız