Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yoshida: Yeni Bir PS3'ten Asla Bahsetmemeliydim


     Takipçilerimizin hatırlayacağı üzere, Sony Worldwide Studios'un patronu Shuhei Yoshida yaptığı bir röportajda, "Çalışanlarımız her zaman daha ucuz ve daha küçük projeler için arayış içerisindeler" sözüyle daha ince bir PS3'e göz kırpmıştı.
 
     Bu röportajın ardından başlayan söylentiler artarken Shuhei Yoshida'dan bir açıklama geldi. Bu açıklamaya göre Yoshida, söylediklerinden pişman gibi görünüyor.
 
     "Biz PS3'ün donanımsal açıdan bir revizyonunun geleceğini duyurmadık. Donanımsal açıdan hiç bir şey değişmeden daha küçüğünü ve daha ucuzunu yapmanın yollarını arıyoruz."
 
     Ayrıca Yoshida, şu anki PS3 ile çok mutlu olduğunu belirtirken, şirketin sahibi olmadığını da vurguladı. Yani yeni bir duyuru beklemek şu an için hayalcilik olur.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
playstation 3 PS3 ps3 slim Sony yoshida
EA'nin Wii U İçin Daha Duyurulmamış Oyunları Var Gravity Rush'dan Çıkış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BlackBeasT

13.6.2012 13:25:00

-2
PS4'de 2gb ram yeterli olur.PC'de windows 7 masaüstü geldiğin 4gb ram'nin 1gb sistem çalıyor (15gb yer kaplıyan işletim sistemi,arkaplan programları ,kayıt defteri vs..) kullanıcıya 3gb kalıyor.Basit 1 matematik ile oyunlar'da sykıntı yaratmıyor.. Oyun konsolunda 4-6gb ram fazlamı olur ? olmaz data alışveriş bant genişliği artar.Oyun konsolunda ki arayüz hafif 1 yazılım olduğu içindir ki sistem kaynağını sömürmüyor.oyuna geçdiğinizde sistemin kullandığı ram tamamen uygulamaya kalıyor.Oyun konsolların'da ilk olarak maliyet göz önüne alınıyor.

BSC Misafiri

13.6.2012 12:09:39

+1
ilker_xxx haklısın ama bir çok kişi şunu çözemiyor psp ile ps vita arasında büyük fark var ps3 ile ps4 arasındada büyük fark olacak bazen ps4 donanımı ile haberler çıkıyor ve zayıf bir donanım hep görüyoruz ama bence güçlü bir ps4 görücez.

Virtual Reality

13.6.2012 11:10:35

+2
Sony mevcut playstationa para harcayacağına yeni nesil playstationa para harcasa daha yerinde olur. Yeni playstation 6GB RAM e sahip olmalı aksi taktirde ilerleyen yıllarda açık dünya oyunlarında yine sıkıntı çıkaracaktır. 6GB ram in altı büyük bir hata üstü ise çok gereksiz olur. Sony bir kez daha kısıtlı ram koyarak hata yaparsa konsolların sonu olur.

aCAN.v

13.6.2012 10:43:05

0
bizde öyle anladık :) zaten... ps3 hakkında değilde ps4 hakkında konuşun da bizde heyecanlanalım..

St Batuhan

13.6.2012 08:28:24

0
E biz de genel olarak aynısını anladık ve arkadaslar bunu eleştirdi, aslında donanımsal revizyon olmayacak demek nm küçülme olmayacak kısmı da katıyorsa işte o olmaz bence :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation 3
+ TAKİBE
AL
70 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız