Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yoshida: Wii ve Wii U Jenerasyon Döngüsü Dışında


     Sony Worldwide Studios'un patronu Shuhei Yoshida, Eurogamer ile yaptığı röportajda, Wii ve Wii U'yu jenerasyon döngüsünün dışında tuttuğunu söyledi.
 
     "Şahsen ben Wii'nin kendi başına bir jenerasyon olduğunu düşünüyorum. PlayStation 3 ve Xbox 360'ın aynı jenerasyonda olduğunu düşündüm. Ama Wii buna dahil değildi."
 
     "Bu üç platform ortaya çıktığında odak noktaları farklıydı. PlayStation 3 ve Xbox 360 yüksek çözünürlük ve ağ hizmetleri açısından yakındı. Fakat Wii'nin farklıydı. Bana göre bu, aynı zamanda ilerleyen iki ayrı jenerasyon gibiydi. Wii U da bana göre Wii'nin yeni nesli."
 
      Açıklamalara bakılırsa Yoshida, Wii U'yu gerçek anlamda yeni nesil olarak görmüyor. Ayrıca kendisine sorulan "Yeni nesilde Wii U, PlayStation 4'e rakip olabilir mi?" sorusuna da kibarca, "Sony'nin yeni nesil konsolunun varlığı henüz onaylanmadı." cevabını verdi.

Bu haberin bağlantısı
URL
playstation 3 PS3 ps3 slim Sony xbox wii Shuhei Yoshida Sony Worldwide Studios
Dawnguard, Fallout DLC'lerinden Daha Büyük Journey Yapımcısı Artık Tamamiyle Bağımsız
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

- The Stig -

15.6.2012 16:57:25

0
zaten wii'yi ne Sony nede Microsft'un konsolları ile yarışamaz..biz onların rikibiyiz diyenin anlını karışlarlar.. Nintendo'nun kendine ait bir oyuncu kitlesi ve yine kendine ait bir çehresi var.. Bunun dışına çıkıp ben diğer konsollara rakip olacağım dedikleri an bence yanlış yaparlar.. Nintendo kendi yolunda gitmeye devam etsin böyle daha başarılı..

Bowser Zeki

15.6.2012 15:53:01

-1
Nintendo bi sonraki nesle hep önce başladı. Noldu? Çok sattı. Ucuz oldu ama yinede sattı. :D

BlackBeasT

15.6.2012 11:39:21

+1
Yoshida;Şahsen ben Wii'nin kendi başına bir jenerasyon olduğunu düşünüyorum. Konuyu tek cümle ile özetleyen cümle budur...

aCAN.v

15.6.2012 10:19:47

0
bu konu neden bu kadar uzadı anlamadım :) wii hiç oynamasamda wii u nun da farklı tadı vardır yani.. yenilikler açık olun adamlar fark seyler yapıyor ucuz fiyata çıkarıyor daha ne istiyorsunuz :) pahalı olunca ucuzlasın istiyorsunuz ucuz olunca pahalı olmasını .. :) bencede yeni nesil değil ama güzel bir cihaz param olsa alırım yani :)

CaSsErDoDo

15.6.2012 10:11:43

0
sonunda biri şu gerçeği gün yüzüne vurdu

Barxxx

15.6.2012 09:35:01

0
Yeni nesil olmadığı fiyatından da belli zaten.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation 3
+ TAKİBE
AL
70 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız