Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Witcher Oyununda, İksir Yüksek Doz Barı Bulunmayacak


 
     Witcher'lar kullandıkları iksirler ile kendilerine değişik güçler kazandırabilir ve bunların toksik etkilerine karşı dayanıklıdırlar. Aynı iksiri normal bir insan içse anında ölebilecekken, Witcher'lar bunların etkisini daha yavaş hissederler. Ama yine de bu iksirleri çok kullanırlarsa normal insanlarda olduğu gibi zehirlenirler.

     Daha önceki oyunlarda ne kadar zehirlendiğinizi gösteren bir bar vardı. Yeni oyunda ise bunu bir adım öteye götürerek daha görsel hale getirmişler ve durumunuzu, Geralt'ın yüzünden anlayabiliyorsunuz. Geralt'ın kanındaki zehir seviyesi arttıkça, yüzü daha beyaz bir hale geliyor(zaten beyaz adam, iyice vampirik olacak muhtemelen)ve damarları seçilir hale geliyor. Her ne kadar düşmanların kalbine daha rahat korku salabileceğimizi düşünsek de, Geralt'a yapacağı negatif etkileri henüz bilmiyoruz (en azından oyundaki kadın karakterlerin artık pek yanaşmayacağını tahmin ediyorum)

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Game Informer the witcher the witcher 2 the witcher 3: wild hunt cd project red cd project redengine 3 pc xbox xbox 720 playstation 4 rpg aksiyon rpg
Humble Bundle'da EA Oyunlarına Büyük Fırsat EA'nın Instagram'ında, Star Wars Battlefront İpucu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

15.4.2015 16:33:27

0
quote:

Orijinalden alıntı: berquer7 konuyla pek alakası yok arkadaslar ama witcherİn 2. oyununu oynamadım direk 3ten baslasam sorun olur mu?
2'yi oyna en azından, geçen hafta GOG da witcher 2'yi 3 dolara ilk oyunu da 2 dolara satıyorlardı ama geçti. Oyunun Türkçe olması çok büyük fırsat, güzel bir çeviri olması da ayrı şans o yüzden özellikle 2. oyunu oyna pişman olmazsın.

crysispeed

15.4.2015 15:29:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: berquer7 konuyla pek alakası yok arkadaslar ama witcherİn 2. oyununu oynamadım direk 3ten baslasam sorun olur mu?
Sen direk 1 den başla hiçbir şey anlamazsın konudan eğer direk 3 ten başlarsan. 1.oyunun bu arada türkçe yaması var internetten bulabilirsin 2.oyun zaten kendiliğinden var.

berquer7

15.4.2015 14:04:48

0
konuyla pek alakası yok arkadaslar ama witcherİn 2. oyununu oynamadım direk 3ten baslasam sorun olur mu?

Nevfel

15.4.2015 13:55:13

0
Optimizasyon konusunda pek güvenmiyorum firmaya malum geçmişleri belli. Nvidia da destekliyor ya hepten sakat bu durum. Oyun illaki iyi olacak ama oynanabilir performans olacak mı göreceğiz.

TheMuyu

15.4.2015 09:28:42

+2
az kaldı optimizasyon gta 5 gibi olsun yeter

veterangamer

15.4.2015 09:23:18

+1
Geliyor goty 15 geliyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt
+ TAKİBE
AL
173 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız