Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Starfield Modu Dinamik Hava Sistemini Oyuna Ekliyor

 
 
Mod geliştiricisi 'Ainsy', uzay temalı açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Starfield için yeni bir mod yayınladı. Bu mod oyuna dinamik bir hava durumu sistemini getiriyor. Bu paket dahilinde siz oynadıkça hava durumu otomatik olarak değişiyor ve hatta farklı yerlerde/biyomlarda yeni hava koşullarıyla karşılaşmanızı sağlıyor.
 
Mod otomatik olarak etkin hale geliyor
 
 
 
"Starfield Dinamik Hava Durumu Modu" oyun içinde otomatik olarak etkinleşiyor ve siz oynarken havanın anında değişmesine olanak tanıyor. Bu mod, herhangi bir iklimin olmadığı bölgelerde bile hava döngülerinde büyük değişikliklere yol açıyor. Bu nedenle gök gürültülü fırtınalar, kum fırtınaları, yağmur, kar ve güneşli bir havayı görmeyi bekleyebilirsiniz.
 
Modun üç sürümü bulunuyor; Yavaş, orta ve hızlı. Yavaş geçişler, daha uzun hava geçişleri sisteminden hoşlanan kişilere hitap ediyor; Orta, ortalama ve önerilen sürüm olarak karşımıza çıkıyor; Hızlı geçişler ise havanın normalden çok daha hızlı değişmesini isteyenler için ideal bir seçim olarak karşımıza çıkıyor.
 
İlginizi çektiyse modu aşağıdan indirebilirsiniz. 
 
 
Mod tanıtım fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Starfield uzay bethesda yeni oyun destan yeni nesil oyun
CoD: Modern Warfare III ve MW2 Grafik Karşılaştırma Videosu Yayınlandı Call of Duty: Modern Warfare III için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı

BSC Misafiri

8.10.2023 22:16:13

0
NCK: Modculuk, mod yapımı nedir? İyi çıkış yapmış düzgün bir oyunu yaratıcı bir şekilde hikayeydi, oynanıştı bambaşka bir oyuna dönüştürmek mi? Yoksa kötü çıkış yapmış bozuk bir oyunu iyi bir oyuna haline getirmek mi? Modcuların oyun sektörüne yararı mı var, zararı mı var? Mesela Stellaris oyununun bir modu vardı, oyunu Star Trek evrenine taşıyan, yükleyip oynamıştım biraz, güzeldi. Adamlar Star Trek: Infinite diye oyun haline getirmişler, Stellaris oynanış mekanikleri temelinde, birkaç güne satışta Steam'de. Modcular yapmasaydı bu oyun olmazdı sanırım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Starfield
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız