Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Need for Speed Oyunu Geliştiriliyor Olabilir: İşte İlk Detaylar

 
 
Criterion Games tarafından geliştirilen ve geçtiğimiz yılın sonlarında piyasaya sürülen Need for Speed ??Unbound'un ardından ekipler yeni bir oyun geliştiriyor olabilir. Bu varsayım yakın tarihli bir iş ilanı aracılığıyla ortaya çıkıyor ve oyun sektöründen bazı kişiler bir sonraki oyunun hazırlıklarının yapıldığından bahsediyor.
 
İş ilanında çeşitli detaylar yer alıyor
 
 
 
Yakın tarihli ilanın açıklamasında "Battlefield, Star Wars Battlefront ve Burnout gibi sevilen seriler üzerindeki gururlu geçmişimizle Need For Speed ??serisini bir sonraki seviyeye taşımak istiyoruz. Bu kapsamda yarış türünün geleneklerine meydan okuyoruz" ifadesi yer alıyor. Ek olarak ilanda "oyuncuya hızlı, etkileşimli ve özgün bir deneyim sunabilen ve açık bir dünya oluşturma konusunda bizlere yardımcı olacak kişiler aranıyor" cümleleri yer alıyor.
 
Criterion ekibinin bir sonraki Need for Speed oyunu ??üzerinde çalıştığını varsayarsak bu stüdyonun geliştirdiği (NFS serisinin) beşinci oyun olacak. Criterion ilk olarak 2010'da Need for Speed: Hot Pursuit oyununu geliştirdi ve bu seri üzerinde çalışmaya başlamadan önce de popüler Burnout serisinden sorumluydu. 
 
Öte yandan Need for Speed serisinin en yeni oyunu Unbound şu anda PC, Xbox Series X|S ve PlayStation 5 için mevcut.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming yarış pc Need for Speed™ Unbound
Yu-Gi-Oh! Koleksiyon Kart Oyunu Gamescom 2023'e Geliyor Detroit: Become Human - İnceleme
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.11.2023 10:24:33

0
Son çıkan NFS'leri gömmek moda oldu. Oysa son çıkan Need For Speed'ler bile Forza'lardan daha keyifli bence. Her şeyden önce araç seslerini muazzam yapıyor NFS. Drift mekaniği de çok keyifli. Zikzaklı yolları dirftle dönmek muhteşem. Gece işini de gayet iyi yapıyor. Hız hissiyatı da var. Sadece yavaş araçlarla pek keyifli değil. Hızlı arabalarla egzoz sesleriyle gayet keyifli sürüşler oluyor. Ayrıca polis işi de NFS'nin en büyük artılarından. Heat oyunundaki polisler özellikle çok ta****lılardı. Forza'da ise mıy mıy sür, her oyunu aynı zaten. Festival mestival takılıyorlar.

BSC Misafiri

26.7.2023 17:53:04

0
quote:

Orjinalden alıntı: A r c h A n g e L. Unbound'dan keyif alarak oynadım. Ancak eski ruhuna geri dönüşler yapması gerekiyorlar. UG, Most Wanted, oyunlarının üstüne çıkmaları gerekli artık. Umarım yapacakları Yeni NFS oyunu geçmişte yaptıkları güzel oyunlardan ilham alırlar diyelim. :)
EA bir yolunu bulur yoksa o işe hiç girişmez zaten. Geçen yapılacak diye bir sızıntı çıkmıştı eski seslendirmenlerden biri sayesinde

Psychotechnic

26.7.2023 17:41:53

0
İnşallah Most Wanted remake falan çıkmaz. Bırakın hatırladığımız gibi kalsın

2K

26.7.2023 11:21:44

+1
Unbound fena değildi. Yine eski NFS'ler gibi değilde ama bir önceki oyunlardan daha çok beğenmiştim. En azından yeni bir şeyler denemişlerdi. Umarım yeni NFS oyunu Horizon'a benzemek dışında farklı şeyler dener. Modifiye geri dönebilir ya da her oyunun artık açık dünya olmasına gerek yok eski Hot Pursuit'ler gibi olabilir. Son olarak her NFS'de illa bir konu koymaya çalışıp, her karakter 16 yaşında gibi konuşturma işine girmezler umarım. Oyunda sürekli 'adamım harikasın, adamım ohh yeah, adamım yo' gibi kelimeleri 200 kere duyuyoruz.

MysticDesign

26.7.2023 11:14:19

0
ug3 istiyok

Caped 117 Crusader

26.7.2023 10:51:49

+1
payback ile başlayan sürüş mekaniği kullanımını acilen bırakmaları gerekiyor, remake yöneliminde olsalar daha hayırlı olur. nfs 2015 çok iyi bir oyundu bu tarz bir şeyler yapsalar fena olmaz.

BSC Misafiri

26.7.2023 10:44:54

0
Most Wanted remake'i isteyenler eski oyundaki muziklerin, Supra'nin, Mia vs.nin tekrar kullanilamayacaginin farkinda mi acaba?

A r c h A n g e L.

26.7.2023 10:18:53

0
Unbound'dan keyif alarak oynadım. Ancak eski ruhuna geri dönüşler yapması gerekiyorlar. UG, Most Wanted, oyunlarının üstüne çıkmaları gerekli artık. Umarım yapacakları Yeni NFS oyunu geçmişte yaptıkları güzel oyunlardan ilham alırlar diyelim. :)

JaReD22

26.7.2023 09:33:13

0
O kadar forzadan dayak yediler halen akıllanmadılar

Deswaaa

26.7.2023 07:45:42

0
Önce nfs mw 2005 adam akıllı remake çıkartın orjinal oyuna sağdık kalınsın sonra ne halt ederseniz edin çöp den geçilmiyor oyunlarınız
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Need for Speed™ Unbound
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız