Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Lego temalı yarış oyununun kapalı betada olduğu bildirildi

 
 
XboxEra'da podcast sunucusu Shpeshal_Nick, daha önce bildirilen LEGO yarış oyununun LEGO 2K Drive olarak adlandırıldığını ve şu anda kapalı beta sürecinde olduğunu iddia etti. Geçen yıl VGC tarafından bu Lego oyununun Take-Two yayın bölümü 2K ile oyunculara sunulacağı bildirildi. Bahsi geçen bu Lego yarış oyununun bu yıl içinde piyasaya sürülmesi ve açık bir dünyaya sahip olması bekleniyor.
 
Oyun çıkış yapmaya yakın gibi görünüyor 
 
 
 
Geçen yıl ilk haberlerin geldiği ve bir süredir geliştirme aşamasında olduğunu bildirilen Lego yarış oyununun şu anda kapalı betada olduğunu belirtiliyor. Oynanabilir bir betanın oluşu genellikle bir oyunun piyasaya sürülmesinin yakın olduğu anlamına geliyor. Dolayısıyla bu projenin bu yıl içerisinde çıkış yapması bekleniyor.
 
XboxEra podcasti aracılığıyla ortaya çıkan bu söylemler sonrası Insider Gaming bu durumu doğruladığını belirtti. Bu kapsamda oyunun adının LEGO 2K Drive olacağını ve kapalı beta sürecinin şu anda gerçekleştirme aşamasında olduğunu doğruladı. 
 
Bildirilene göre bu yarış oyunu Kaliforniya merkezli Visual Concepts tarafından geliştiriliyor.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers LEGO Worlds LEGO Minecraft pc steam erken erişim
VALORANT Challengers 2023 Türkiye: Birlik Ligi 2. Split, 9 Takımla Düzenlenecek! Aksiyon macera oyunu Strayed Lights'ın demosu yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
LEGO Worlds
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız