Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VALORANT Challengers 2023 Türkiye: Birlik Ligi 2. Split, 9 Takımla Düzenlenecek!

 
     Riot Games ve ESA Esports işbirliği düzenlenen VALORANT Challengers 2023 Türkiye: Birlik Ligi takımlarından; IF Parla Esports ve Fire Flux Esports, tek bir takım olarak Fire Flux Esports adıyla yollarına devam edeceğini duyurdu. 
 
     UNLOST tarafından kurulan Fire Flux Esports, güçlü VALORANT kadrosuyla ön plana çıkan IF Parla Esports ile birleştiğini sosyal medya üzerinden yayınladığı video ile duyurdu.
 
 
 
IF Parla ile güçlerini birleştiren Fire Flux'ın Birlik Ligi'nde mücadele edeceği kadro:  
jeyj7y
Jlerst
sociablEE
yetujey
Wo0t  
SasuKe (yedek)
Ruxic (yedek) 
 
     VALORANT Challengers 2023 Türkiye: Birlik Ligi organizatörleri bu birleşmenin ardından ligin katılımcı takım sayının 10 takımdan 9 takıma düşürüldüğünü duyurdu. Duyurunun ardından espor topluluğu, ligin katılımcılarının 9 takıma düşürülmesi yerine eleme yoluyla veya kadrosu iyi tanınmış takımlardan birinin doğrudan davet edilmesi gerektiğini vurguladı ve alınan bu kararı eleştirdi.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
League of Legends Şampiyonluk Ligi 2023 Kış Mevsimi'nde Lig Aşaması Tamamlandı! Yeni Lego temalı yarış oyununun kapalı betada olduğu bildirildi

BSC Misafiri

20.3.2023 09:47:46

0
Çok saçma olay ya Turnuvaya bile ihtiyaç yok yap takımlar arasında Eleme girsin biri lige hiç olmazsa slot sat.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız