Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Hayatta Kalma-Korku MMO'su "Nether" Duyuruldu


     Chicago tabanlı Phosphor Games tarafından geliştirilen Nether, her server'da 64 oyuncunun bulunduğu DayZ benzeri yapısıyla dikkat çeken, ama aynı zamanda ondan çoğu noktada büyük farklılıkları olan MMO benzeri yapıya sahip bir hayatta kalma-korku oyunu.

     Chicago'nun Batı bölümünde geçen oyunda büyük bir felaketin insanların çoğunu yok etmesinden 10 yıl sonraki olaylar konu alınıyor. Bu şehirde çeşitli canavarlarla savaşmanın yanı sıra, çetelere karşı mücadele edip çeşitli işbirlikleri de geliştirebileceğiz.

     Oyuncular veya grupların çeşitli binaları ele geçirip temizledikten sonra burayı güvenli bir yere çevirip üs yapabilecekleri ve evdeymişçesine güvende hissedebileceklerini söyleyen yetkililer, geliştirici ekibin DayZ'nin hayranı olduğunu, ama kendi oyunları Nether'da oldukça farklı bir deneyim sunmayı planladıklarını söylüyor.

     Oyunun aşağıdaki videosunda da gördüğünüz gibi Nether'da zombiler yerine daha mutasyona uğramış farklı yaratıklar bulunuyor. Bu yaratıklar sese duyarlılar ve çok ses çıkardığınızda sizi fark edip saldırmaya başlıyorlar.
 
    Aşağıda oyunun henüz geliştirme aşamasına ait bir videosunu görebilirsiniz. Şu an için sadece PC'ye özel olarak hazırlanan oyunun çıkış tarihi ise belirsizliğini koruyor. Geliştirici ekip RPG öğeleri gibi yenilikleri oyuna eklemek için yoğun çalışıyormuş.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Pcgamer MMO Nether FPS Hayatta Kalma Korku Online Oyun
The Sims 4'den İlk Ekran Görüntüleri ve Bilgiler Special Force 2 için Beta Anahtarı Veriyoruz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.8.2013 03:41:59

0
KaleyDeskop senin gibi 7-9 kişi aaynı şeyi yazdım sanadda yazıyorum 1.oyun alphaydı 2.neredeyse hiç big fix yada update olmadı oyunda 3.hayatta kalma amaç 4.tabi arma 2 motorunu kullandığı için sakat biraz ama alpha ondan şu anlık aklıma geledi

BSC Misafiri

16.8.2013 21:03:37

-3
The Last of Us'ı oynadıktan sonra artık hiçbir hayatta kalma-korku oyunu sarmıyor bea.

The False Shepherd

16.8.2013 20:44:52

0
Yeter artık ya hep zombi hep mutasyon zaten klişeydi Last Of Us gibi bir başyapıtta mutasyon teması üzerine olunca herkes gaza geldi zombi mutasyonlu vallahi sıktı benim takıldığım neden hiç mumyalı oyun yapılmıyor ? Güzel grafikler olsa Mısır'da geçse kaliteli bir stüdyonun elinden güzel olmaz mıydı ?

KaleyDeskop

16.8.2013 20:41:32

0
dayz oynadım oynamaz olaydım buglar oyunun zorluğu nerde olduğu bilmiyorsun çok zor oyun ben alternatiflere yönelicem stonalone bakıcam olmadı warz olmadı bu haberdeki oyunu deniyeçeğim arma 2 modu resmen delirtiyor insanı

michael01

16.8.2013 19:02:48

0
arkadaş yeter zombi temalı oyun mu yok piyasada zombi de zombi bırakın bu özentilikleri az değişik bir şeyler yapın

bilmemikk

16.8.2013 18:47:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: ConCarnage çöp. warz den daha beter olucak gibi duruyor. he haliyle dayz ye yaklaşamaz bile. simulasyon havası yok.
Oyunun türü simülasyon değil zaten. Ayrı ayrı türler, DayZ kendi kategorisi altında bu oyun ise kendi kategorisi altında değerlendirilmeli. Örneğin bu oyun ile Infestation SS karşılaştırılır, çünkü iki oyun da simülasyon değil.

DokuzKuyrukluTilki

16.8.2013 18:37:01

0
Bekleyip görelim. Ne laflar atıldı oyunlara, çıkınca laflarını yedirtti.

Tevez51

16.8.2013 18:15:24

0
War Z gibi olucak kesin. %100 eminim

ConCarnage

16.8.2013 18:07:56

-1
çöp. warz den daha beter olucak gibi duruyor. he haliyle dayz ye yaklaşamaz bile. simulasyon havası yok.

EagleTibet

16.8.2013 18:04:13

0
Uzun bi oynanış videosu görmeden bişey diyemem ama bana biraz "the last of us" MMO versiyonu gibi geldi.

BSC Misafiri

16.8.2013 17:53:01

0
sanırım binaların seviyesindeyken uzakları göremeyeceğiz sis gibi ışık yansımasından keza binanın tepesinden tüm şehir gözüküyor dayz gibi büyük bir mapi olacağını sanmıyorum ama olursada çok iyi olur bekleyip görücez
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nether
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız