Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni GTA 5 Modu Mikrofonla Konuşabileceğiniz AI Karakterleri Getiriyor

 
Deneyimli mod geliştiricisi Bloc, açık dünya aksiyon macera oyunu Grand Theft Auto V için yeni bir mod yayınladı. Bu mod yapay zekaya sahip NPC'leri oyuna dahil ediyor aynı zamanda bu karakterlerle mikrofon aracılığıyla konuşabiliyorsunuz.
 
Mod içerisinde ayrıca hikaye içeriği yer alıyor
 
 
Sentient Streets adlı yeni mod oyuna yeni bir hikaye içeriğini dahil ediyor. Daha önce Mount & Blade II: Bannerlord için benzer bir mod yayınlayan Bloc şimdi ise GTA 5 oyuncularına bu paketi sunuyor.
 
Bloc'un açıklamasına göre Sentient Streets adlı bu mod aracılığıyla oyuncular, NPC'lerle açık uçlu bir şekilde konuşabiliyor. Bir mikrofon aracılığıyla seslendiğiniz NPC'ler yapay zeka sayesinde sizlere çeşitli yanıtlar verebiliyor. Bu mod sayesinde 30'dan fazla yapay zeka modeli oyuna dahil ediliyor.
 
Mod geliştiricisi diğer taraftan modun nasıl çalıştığını tanıtan bir video yayınladı. Video içeriğine aşağıdan ulaşabilir ve olayların nasıl işlediğini görebilirsiniz. Bloc, modu tanıtırken bir polis memurunu kontrol ediyor ve bu süreçte diğer dört memurun bulunduğu bir sokakta çeşitli diyaloglar içerisinde giriyor.
 
Mod linki
 
 
Mod tanıtımı (oynanış kısmı 2.58'den başlıyor.)
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Grand Theft Auto V Action Rockstar PS3 Xbox 360 PC GTA 5 ps4 xbox one
Trine 5: A Clockwork Conspiracy için Yeni Fragman Zoya Karakterini Tanıtıyor Krafton, E-spor Turnuvası PUBG Global Series 2'yi Riyad'da Düzenliyor!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto V ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
714 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız