Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Dead Space 2 Zırhları Bu Hafta Sonu

Yapımcılar ile multiplayer oynarken yeni zırhlar kazanabileceksiniz
 
     Büyük bir beğeni ile karşılanan Dead Space 2'nin PlayStation 3 sürümü için bu hafta sonu yeni bir etkinlik düzenlenecek. Bu etkinlik kapsamında oyunun multiplayer modunda kullanabileceğiniz yeni iki zırh kazanabileceksiniz.
 
     Türkiye saati ile bugün 21:00'de başlayacak Game with Developers etkinliği ile oyunun yapımcıları ile multiplayer oynayabileceksiniz. Eğer bu maçlarda yapımcıları öldürebilirseniz White Tiger Stripe ve Viral Blue olmak üzere iki yeni zırhtan birini kazanacaksınız. Bu zırhlar virüs gibi bulaşıcı olacak; yani başka biri de sizi öldürdüğünde o oyuncu da zırhları kazanacak.
 
     Yapımcıların düzenleyeceği bu multiplayer maçlara katılmak için leveluptime'ın Twitter hesabını takip ederek gerekli ayrıntıları öğrenebilirsiniz. Ayrıca aynı isimdeki PSN hesabını ekleyerek oyunlara katılabilirsiniz.
 
     Dağıtımcı EA, bu etkinliğin bir benzerini oyunun PC ve Xbox 360 versiyonları için düzenleyip düzenlemeyeceği konusunda bir açıklama yapmadı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dead Space 2 EA Visceral Games PS3 Xbox 360 PC Korku
Yu Suzuki'ye GDC'de Ödül Verilecek Blizzard, Diablo III'ü Bu Yıl Çıkarmayı Umuyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Space 2
+ TAKİBE
AL
53 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız