Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Assassin's Creed Bloodlines Videoları

Ubisoft bu nesilin en çok dikkat çeken serilerinden birisi olan Assassin's Creed'i Psp platformuna başarılı bir şekilde entegre etmiş gibi gözüküyor.
Ubisoft'un sevilen serisinin Psp çıkarması olarak nitelendirebileceğimiz Assassin's Creed Bloodlines'ın yeni videoları , oyunun yapımcılarından Frederic Lefrancois ve Dan McAuliffe ile yapılan röportajların görüntüleriyle birlikte yayınlandı.

Serinin ilk oyunundan aşina olduğumuz Altair'a yeni maceralarında eşlik etmemize olanak tanıyan oyunda Psp'nin kapasitesini mümkün olduğunca kullanıldığı ve görsel anlamda  tatmin edici bir yapımın ortaya çıktığı belirtiliyor.

Assassin's Creed 2'nin Ps3 versiyonu ile karşılıklı bağlantı özelliği bulunduğu açıklanan ve bu yılın sonunda piyasaya sürülmeye hazırlanan Assassin's Creed Bloodlines'ın yayınlanan videolarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Video 1

Video 2

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Assassin's
PES 2010 Demo Tarihi Belirlendi mi? NFS : Shift Grafik Karşılaştırma Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed Bloodlines
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız