Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NFS : Shift Grafik Karşılaştırma Videosu

Dün resmi olarak piyasaya çıkan Need for Speed : Shift için grafik karşılaştırma videosu GT sitesi tarafından yayınlandı.
 
Oyunun PS3 ve Xbox 360 grafiklerini karşılaştıran videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Need for Speed: Shift PS3 xbox 360 ea games
Yeni Assassin's Creed Bloodlines Videoları Geçen Hafta'nın Steam ve D2D Satışları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Kullanıcı Adınız

3.10.2009 19:43:31

0
Donanımsal olarak güçlü değilse acaba neden XBOX360 ta PS3 exc. lerde olduğu gibi kaliteli grafikler göremiyoruz? Ayrıca oyunu iki konsolda da uzun bir süre oynadım Grafiksel olarak herhangi bir fark yok. PS3' te az hasar alma sorunu bug' tan kaynaklanıyordu bunu EA kendisi açıklamıştı ve yama ile giderileceğini söylemişti.

Selfroot

17.9.2009 13:09:58

0
4eva ya kesinlikle katılıyorum farkındaysanız xboxda çarpma efekti bulunurken ps3de bulunmuyo kaza yapsanızda araba aynı kalıyo ps3de ama xboxda araba parçalanıyo

4eva...

16.9.2009 17:33:56

0
Donanımsal olarak PS3 daha iyi olabilir fakat Bill Gates yaptığı açıklamada yazılımsal gücümüz Xbox 360 ı daha önde kılıyor demişti. Birçok karşlaştırma izledim PS3 ile Xbox 360 arasında burda da görülüyorki Xbox 360 daha yumuşak daha canlı grafikler sunuyor. DirectX in nimetlerinde iyi faydalanıyor Xbox360. Hatta iD Software'in kurucusu Carmack, (Doom gibi oyunlarla bilgisayayar oyunlarında çığır açan bir programcı) kendisine konsolların performansıyla ilgili bir soru sorulduğunda, "pratikte PS3'ün donanımsal güç olarak Xbox 360'dan güçlü olmadığını söylüyor. Ayrıca Playstation 3 için oyun geliştirmenin Xbox 360'a oyun geliştirmekten çok daha zor olduğunu söylüyor. Carmack "Xbox 360'ta bulunduğumuz yere kesinlikle daha rahat geldik. PS3'te ise çok daha fazla ter dökmemiz gerekti." diyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Need for Speed: Shift ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız