Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xenoblade Chronicles X'ın Dünyası Devasa Olacak


       İlk olarak Wii'de karşımıza çıkan başarılı RPG oyunu Xenoblade Chronicles'ın devam oyunu Xenoblade Chronicles X hakkında yeni detaylar paylaşıldı. Yapımcı ekip Monolith Soft ve  Nintendo çalışanları oyunun dünyası hakkında konuştu.
 
       Yapılan açıklamaya göre Xenoblade Chronicles X'da oyuncuları 400km2'lik bir alan bekliyor. Bunun yanında yapımda gördüğünüz her yere ulaşabileceksiniz. Üstelik ulaşması oldukça zor olan bir yere gittiğinizde sizleri sevindirecek bir şeylerle karşılaşacaksınız.
 
       Son olarak firma oyunun görev içeriğine değindi. Belirtilene göre Xenoblade Chronicles X'te önceki oyuna göre 30 kat daha fazla yan görev bulunurken oyunun ana senaryosu hemen hemen bir önceki oyunla aynı uzunlukta. Eğer oyunu tam olarak bitirmek isterseniz de Xenoblade Chronicles X sizleri bir önceki oyundan beş kat daha uzun süre meşgul edecek.
 
      Wii U için Japonya çıkışını bugün yapan oyunun bu yılın sonlarında Batı'ya gelmesi bekleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak nintendo.com xenoblade chronicles monolith nintendo rpg wii u
Xbox Live'ın Mayıs Ayındaki Ücretsiz Oyunları Belli Oldu Payday Yapımcısının Geliştirdiği The Walking Dead Oyununun Dağıtımcısı Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

İdrak İstimlak

30.4.2015 13:32:17

-1
Kesinlikle wiiu alma sebebi olan bir oyun. Keske zamanim bol olsa alsam diyorum ama zor gorunuyor. WiiU, PS4 yanında dusundugum en ideal konsol. Zaten bu nesil icin en iyi secenek. PS4, PC VE WIIU dan olusan üçlü. Gerisi hikaye...

Fingolfin.

30.4.2015 13:27:55

+1
Sadece bu ve yeni Zelda oyunu WiiU almak için kesinlikle büyük bir sebep, heyecanla bekliyoruz bakalım, bu batıya çıksın, bir de Zelda'da çıksın alıcam WiiU'yu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xenoblade Chronicles X
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız