Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xenoblade Chronicles X için 20 Dakikalık Oynanış Videosu Paylaşıldı


      Wii U'ya özel gelecek olan JRPG oyunu Xenoblade Chronicles X için geçtiğimiz saatlerde bir canlı yayın düzenlendi. Bu canlı yayında oyunun Batı'ya gelecek sürümüne ait yaklaşık 20 dakikalık bir oynanış görüntüsüne yer veriliyor.
 
      Öncelikle oyunun geçeceği ve Los Angeles baz alınarak modellenen şehrine bakıyoruz. Videoda oyunda geliştikçe kullanabileceğimiz hatta daha da ilerlediğimizde uçurabileceğimiz araçları da görebiliyoruz. Xenoblade Chronicles X'in serinin önceki oyunlarına nazaran bilim kurgu atmosferine daha yakın olduğunu hatırlatalım. Videoda gördüğümüz manzaranın bu bilim kurgu havasını başarılı bir şekilde yansıttığını söyleyebiliriz. 
 
      Videoda keşfetme ögesinin yanında oyundaki savaş mekaniğine de göz atıyoruz. Kullanacağımız Skell adlı mech benzeri araçların pek çok oyuncunun ilgisini çekeceğini söyleyebiliriz.
 
       Xenoblade Chronicles X, 4 Aralık'ta Wii U'ya özel olarak Batı bölgesinde çıkışını yapacak. Bahsettiğimiz oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshockers.com xenoblade chronicles monolith nintendo rpg wii u
Homefront: The Revolution'dan 6 Dakikalık Oynanış Videosu Yeni Bir Sıra Tabanlı, Taktiksel Online Oyun: Atlas Reactor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lostrock

30.8.2015 14:44:19

0
bu senenin en beklenen oyunu siz beklemiosanız en akıllı siz olduğunuz içindir

RedTurkei

30.8.2015 13:28:01

0
olurmu ya bekliyoruz pokken,zelda rive xc.fetal frame daha 100lerce oyun bence wii u almak pişmanlık değil sadece oyunları pahalı. oynamamak büyük kayıp hangi platformda varki böyle kaliteli EXC

Return to Monke

30.8.2015 11:02:45

0
Şöyle oyunlar başka platforma çıksa öve öve bitirilemezdi. Fakat buna çıkınca kimsenin umurunda bile değil. Fakat Downgrade konusu oldu mu herşeye atlarlar...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xenoblade Chronicles X
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız