Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox 360 En iyi Kasım Ayını Bu Yıl Yaşadı

 
Image and video hosting by TinyPic
Microsoft'un açıklamasına göre Xbox 360 Kasım ayında 819.5 bin satarak çıktığı günden bu yana Kasım aylarındaki en iyi performansını gerçekleştirdi.
 
Bu başarının yakalanmasındaki en önemli faktörler ise multiplatform oyunların Xbox 360 versiyonlarının diğer konsollardan daha fazla satması olarak görülüyor.
 
Örnek vermek gerekirse Modern Warfare 2 Xbox 360'ta 4.20 milyon satarak Kasım ayında oyun satışlarında liderlik koltuğunda otururken, PS3 versiyonu 1.87 milyon ile oyun satış listelerinde 2. sırada yer almasına rağmen Xbox 360 versiyonunun yarısı kadar bile satamadı. Diğer multi platform oyunlarda da Xbox 360'ın üstünlüğü göze çarpıyor.
 
Call of Duty: Modern Warfare 2, Assassin’s Creed II, Left 4 Dead 2 ve Dragon Age: Origins gibi oyunların Xbox 360 versiyonları Amerika satış listelerinde ilk 10'da yer alarak büyük bir başarı gösterdi.
 
Ayrıca Microsoft; bu dönemde Xbox 360 oyunlarının toplamda 514 milyon dolarlık satışa ulaştığını; oyuncuların Xbox 360 donanım, yazılım ve aksesuarlarına toplamda 838 milyon dolar harcadığını açıkladı.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak xbox 360 Kasım Ayı satış rakamları amerika 2009
Amerika'da Kasım Ayında En Çok Satanlar Tony Hawk Satışları Hayal Kırıklığı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız