Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

X-COM'lar Olmasaydı Phoenix Point de Olmazdı

 
      X-COM serisinin yaratıcısı Julian Gollop şu sıralar Snapshot Games'te Phoenix Point isimli bir oyun üzerinde çalışıyor ve 2018'in sonlarında çıkartacaklar. Ünlü yapımcı yine benzer bir yapı ile sıra tabanlı taktik ve strateji oyunu geliştiriyor ve X-COM'un ruhani devam oyunu olacak.
 
      Gollop yaptığı açıklamada bu işe kalkışmasının nedeni olarak Firaxis oyunlarını gösteriyor. Eğer modern X-COM oyunları başarıya ulaşmasaydı böylesine değişmiş bir oyun dünyasında bu projeye girişmeyecekti. Strateji türünün çok az meyve verdiği bir oyun dünyasına.
 
      Kısacası strateji sevenler, özellikle de sıra tabanlı strateji meraklıları Gollop'un bu projesini takibe alsınlar. Zira X-COM serisinin babası ve oyun dünyasının en iyi 100 yapımcısı arasındaki Gollop oyuncuları sevindirecektir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
XCOM XCOM 2 Firaxis 2K Games PC Tactical Strateji
Need for Speed: Payback ‘Fortune Valley'e Hoş Geldiniz’ Fragmanı Atari'nin Tekrar Donanım İşine Dönmesini Sağlayan Ataribox'ın Detayları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
XCOM 2
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız