Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

XCOM 2'nin İlk Ücretli DLC'si Çıktı

  
      XCOM 2'nin Anarchy's Children ismli ilk ücretli eklenti paketi çıktı ve ana oyuna 100'den fazla asker kişiselleştirmesi, saç stilleri, yüz boyaları, zırhlar, kasklar ve maskeler ekliyor. Bu içerikler sadece kozmetik olarak etkiliyor ve askerlerin savaş istatistiklerine bir katkısı olmayacak.
 
     15 TL'ye satılan indirilebilir eklenti paketi dün akşamdan beri indirmeye sunulmuş durumda. Eğer daha geniş çaplı bir paket düşünüyorsanız yine Anarchy's Children, yaz aylarında çıkacak Alien Hunters ve Shen's Last Gift paketlerini içeren Reinforcement Pack ise 59 TL ile ön siparişe sunuldu. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
XCOM XCOM 2 Firaxis 2K Games PC Tactical Strateji
Total War Battles: Kingdom Haftaya PC ve Akıllı Telefonlar için Çıkıyor Playstation VR Bundle Paketinin Fiyatı Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Aeschyli

19.3.2016 02:01:18

0
Arkadaşlar yapımcılara sövmelik birşey yok sonuçta adamlar ticari bir iş yapıyor. Kendimizi kandırmayalım işin başında sizde olsanız gelecek parayı düşünücektiniz. Herkes sanat yapmayı düşünmüyor malesef. Düşünenlerde malesef pek iyi sonlarla karşılaşmadılar. İşin özü bu dlc'lere para veren ve destekleyen bir sürü oyuncu var. Kızacaksanız bilinçsiz tüketim yapan oyunculara kızmalısınız. Yada asgari ücretle zar zor geçinmeye çalışan insanların yanında 200 tl ye bu oyunu aldıktan sonra hala korkmadan gereksiz olan bu içeriklere para dökebilen insanların olduğu sistemede kızabilirsiniz. Gerisi boş

Guest-AEF248198

18.3.2016 16:49:33

0
Geçen bir haber çıkmıştı Dlc'lerden bilmem kaç milyon dolar kazanıyormuşlar (sanırım böyle bir haberdi tam hatırlayamadım). Şimdi o haberi gördükten sonra eleştirmeye bile gerek duymuyorum. Arz-Talep.

BSC Misafiri

18.3.2016 16:28:53

0
Tırt.. Anca indirimden alınır.

MytHnfr

18.3.2016 16:15:51

+1
Kusura kalmayın ama bir oyun f2p değilse kozmetiklerin dahi dlc olarak çıkması kadar saçma bir şey yok. Yok oyuna etki etmiyor falan bunlar safsata zaten 60 dolara satıyorsun oyunu daha neyin parasını almaya çalışıyorsun anlamıyorum. Arkadaşın dediği gibi geniş çaplı bir eklenti paketi olabilir bence de ama böyle legal dolandırıcılıktan farkı yok benim için.

Guest-E851F29FD

18.3.2016 15:54:51

+3
Dlclerin ücretli olmasına alıştırıldık maalesef. Ne üzücü '' alıştırıldık'' derken içim sızlıyor. Eskiden böyle çer çöp şeyler patchlerin içinde gelirdi. Ücretli olan tek şey genişleme paketiydi. (expension pack ) O da en az ana oyun kadar dolu dolu içerikle geldiği için millet seve seve alırdı. Günümüzde düştüğümüz hale bak ya. Adamlar oyun yapımcısımı kozmetik giyim mağazasımı belli değil. Gocuk, mont, pantolon, ayakkabı satıyorlar oyun içinde. Kimse yadırgamasın beni ama böyle haberleri gördükçe şu oyun yapımcılarına ana bacı sülale düz gidiyorum. Böyle şerefsizler yüzünden küfür dağarcığım genişledi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
XCOM 2
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız