Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

XCOM 2'nin DLC İçerikleri Ana Oyundan Çıkarılmış Şeyler Değil


    Önümüzdeki senenin başında PC'ye özel olarak çıkmaya hazırlanan XCOM 2 için şimdiden bir ek paket duyurulmuştu. Bu durum oyunculardan tepki görünce XCOM 2'nin yönetmeni konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
 
    Oyunun çıkışından önce duyurulan DLC, birçok oyuncunun aklına bu eklentilerin ana oyundan ekstra para kazanmak amacıyla çıkarıldığını düşünmüştü. Fakat konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda oyunun yönetmeni, "Bütün bilimsel kitaplar üzerine -benim için çok değerlidir- yemin ederim ki bu içerikler ana oyundan çıkarılmış şeyler değil. Oyunun kendisini bitirene kadar DLC ile ilgili herhangi bir çalışmaya başlamayacağız bile. Endişeleri anlıyorum ancak bu tip eleştiriler karşısında kendimi rahat hissetmem mümkün değil. Herhangi bir içerik kısma gibi bir durum söz konusu değil." sözlerine yer verdi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
XCOM XCOM 2 Firaxis 2K Games PC Tactical Strateji
Don't Starve-Shipwreck'e Yeni Bir Karakter Geldi League Of Legends, Razer Arena'ya Ödüllerle Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

MytHnfr

18.12.2015 15:33:06

0
Sıkıntı zaten bu yani yapımcıların oyunu yaparken bir türlü aklına gelmeyen içerikler nedense DLC yapmaya karar verirken geliyor. Ha çıktıktan sonra başlamışsın yapmaya ha önce bunun önemi yok güzel fikirlerinizle önce oyunun içeriğini bol tutun sonra almamızı istediğiniz kıytırık DLC'lerin içeriği bol olsun verdiğimiz paraya değsin.

Patren

18.12.2015 15:14:16

0
"Bütün bilimsel kitaplar üzerine -benim için çok değerlidir- yemin ederim" nedir abi ya bari incilin üstüne el basayım deseydin :)

19yusuf05

18.12.2015 15:09:32

0
Oyunun steam önsipariş fiyatı 219 lira . Allah belanı versin aral

Wayward Son

18.12.2015 15:09:23

0
"Hazır ancak oyuna bilerek eklemediğimiz içerikler ZAAAAAAAAAA XD" diye devam edeymiş, en azından dürüst ama mal derdik. Böyle deyince yalancı oldu.

mementopolis

18.12.2015 13:27:10

+1
Oyundan çıkarılmış Şeyler olmasa bile oyuna eklenmemiş içerikler. Eskiden expansion derlerdi. Dlc'nin mantığı bunu kabul etmiyor .(sanki)

BiqBrav3

18.12.2015 13:17:10

+2
Bilimsel kitaplar üzerine yemin etmek nedir la.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
XCOM 2
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız