Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

World of Warcraft: Legion D&R Açılışı ile Oyuncularla Buluşuyor

   
   Dünya’nın popüler devasa online rol yapma oyunu World of Warcraft’ın altıncı genişleme paketi olan World Of Warcraft: Legion, Aral & D&R işbirliği ile düzenlenecek World of Warcraft: Legion D&R gece açılışı etkinliği ile oyuncuları bir araya getiriyor.
 
   World of Warcraft: Legion normal versiyonun yanında bu özel gecede satışa sunulacak olan koleksiyon versiyonu gece yarısı saatler 00.00’ı gösterdiğinde Erenköy D&R’da sevenleri ile buluşacak. 
 
   LEVEL’ın medya sponsorluğunu üstlendiği etkinlikte çeşitli ödüller kazanma şansı yakalayacak, Monster Energy’nin enerji içecekleri ile tüm gece yorulmadan eğleneceksiniz. Cosplayer’ların renk katacağı gecede, World of Warcraft serisinin en büyük çatışmalarından birinin yaşanacağı Legion’ı yakından tanımak istiyorsanız etkinliğe katılıp bu coşkulu kalabalığın bir parçası olabilirsiniz. 
 
   Warlords of Draenor’dan sonra meydana gelen olayları konu alacak olan bu genişleme paketinde orklara ihanet eden, Burning Legion’ın çarpık uşağı Warlock Gul’dan, Azeroth’u Horde ve Alliance’ın daha önce görmediği ölçekte bir iblis istila gücüyle karşı karşıya getiriyor. 
 
 
   World of Warcraft: Legion ile ne gibi yenilikler gelecek?
 
World of Warcraft: Legion Azeroth kahramanlarını intikam ateşiyle Legion katleden avatarlara dönüştürecek özellikler ve içeriklerle dolu olacak:
 
Yeni Kahraman Sınıfı: Demon Hunter— Olağandışı hareket yeteneğine ve cehennemden gelen yeni biçimlere dönüşebilme becerilerine sahip olan bu yeni yakın dövüş kahraman sınıfı ile içinizdeki iblisi ortaya çıkarın.
 
Yeni Özellik: Artifact Silahları — Legion’a efsane silahlarla saldırın. Artifact günü kazanarak yeni yetenek ve özellikler açın ve silahınızı isteklerinize göre şekillendirin.
 
Yeni Kıta: The Broken Isles — Kayıp Night Elf uygarlığının kaderini keşfedin, Emerald Nightmare’in çarpık parçalarıyla yüzleşin ve yeni bölgelerde Legion ajanlarını avlayın. Dinamik olarak seviyenize göre şekillenen içeriği keşfederken Broken Isles’ta kendi yolunuzu çizin.
 
Level 100’e Yükseltin — Bir adet level-100 karakter yükseltmesi ile World of Warcraft’ın bu epik yeni bölümünde Legion’a karşı arkadaşlarınızla birlikte savaşmaya hazır olun. Ön sipariş verdiğinizde anında kullanabilirsiniz.
 
Yeni Özellik: Class Hall — Sınıfınızın üyeleriyle bir araya gelin ve aralarında Warcraft hikayesinin ikonik karakterlerinin de bulunduğu takipçilerinizi bir araya getirerek onları liderliğinizde görevlere gönderin.
 
Yeni PvP Honor Sistemi — Arena ve Savaş Alanlarında karşı fraksiyon ile yüz yüze geldiğinizde şan, şöhret ve yeni PvP’ye özel güçler için savaşın.
 
 BASIN BÜLTENİ

Bu haberin bağlantısı
URL
World of Warcraft Legion MMO Blizzard PC
Mount & Blade: Warband Steam’de %75 İndirimde Battlefield 1 Betasının Xbox One Üzerindeki Boyutu Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

huseyincarnege

27.8.2016 10:17:05

0
valla sonunda oyun toparlandı eski tbc havası gelmiş bölgeser demon saldırıları olması cabası süper bişey hiç beklemediğin anda mesela origmarın ortasına bir demon bos geliyor kesince item kutusu atıyor züper olmuş bölgesel demon saldırıları var ordada 3rangı bitirince item kutusu oluyor güzel tarafı 100 lvl de olsan 2lvlde olsan o saldırı alanına gidiyorsun ordaki demonlar sana yakın lvl dönüşüyor kaç lvl gidersen o lvl oluyor 2lvl giderek oara görev bittiğinde 15 16 lvl oluyorsun

Vinewood

26.8.2016 00:16:20

0
quote:

Orjinalden alıntı: KuvvetMira27 Türkçe olmadı gitti şu oyun :(
Oyun Türkçe olmadan da yeterince kanser türk oyuncu var türkçe gelirse iyice çöpe çevirirler oyunu gelmesin daha iyi

BSC Misafiri

25.8.2016 23:05:15

0
Aman olmasın sonra veletler toplanır ''1k gold ver abe'' diye gezerler :(

Jack Rabbit Slims

25.8.2016 21:14:31

+1
Niye sadece Erenköy? Hatırlıyorum Burning Crusade çıktığında bir sürü D&R gece satışı yapmıştı, müthiş bir çılgınlık vardı. Hey gidi yıllar. :) Gerçi şimdi herkes oyun çıkmadan Blizzard'ın sitesinden yükseltiyor hesabını, sıraya girecek bir şey de kalmadı...

KuvvetMira27

25.8.2016 20:39:54

0
Türkçe olmadı gitti şu oyun :(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Warcraft: Legion
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız