Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Legion, 30 Ağustos'ta World of Warcraft'ı İstila Edecek

 
    Azeroth’un azılı düşmanı geri dönüyor, çok yakında Horde ve Alliance krallıkları iblis ateşleriyle yanacak. World of Warcraft: Legion’ın çıkışıyla birlikte 30 Ağustos’tan itibaren diyarlar parçalanacak, kahramanlar ölecek ve dünya yok olmanın eşiğine gelecek.

    Legion'ın Warcraft serisinde karanlık ve heyecanlı yeni bir sayfa açacağını dile getiren Blizzard kurucu ortağı ve CEO’su Mike Morhaime, “Azeroth’un ikonik kahramanları ve kötüleri için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bu genişleme paketi oyunculara dünyayı keşfetme ve kahramanlarını kişiselleştirme açısından yepyeni yollar sunacak olan özellikler ve içeriklerle dolu olacak. Ağustos ayında herkesi Burning Legion’a karşı savaşa yollamayı sabırsızlıkla bekliyoruz” diye konuştu.

     Warlords of Draenor’dan sonra meydana gelen olayları konu alacak olan bu genişleme paketinde orklara ihanet eden, Burning Legion’ın çarpık uşağı Warlock Gul’dan, Azeroth’u Horde ve Alliance’ın daha önce görmediği ölçekte bir iblis istila gücüyle karşı karşıya getiriyor. Kahramanlar dünyayı yok olmaktan kurtarmak için mitik Broken Isles’ın sırlarını ortaya çıkarmalı, güçlü Artifact silahlarında ustalaşmalı ve korkunç Illidan Stormrage’in intikamcı müritleri, Illidari’nin Demon Hunter’ları ile yasak bir ittifaka girmeliler.

     World of Warcraft: Legion ayrıca yalnızca kutulu olarak satılacak Collector’s Edition versiyonuna da sahip olacak, bu versiyonda Digital Deluxe Edition dijital bonuslarına ek olarak tam renkli, ciltli çizim kitabı, iki diskten oluşan sahne arkası Blu-ray/DVD seti, CD soundtrack albümü ve Legion fare altlığı bulunacak. Bu versiyon sınırlı üretim olduğundan ön sipariş detayları ve mevcudiyet için mağazalara başvurmanız gerekecek.

World of Warcraft: Legion Özellikleri

    World of Warcraft: Legion Azeroth kahramanlarını intikam ateşiyle Legion katleden avatarlara dönüştürecek özellikler ve içeriklerle dolu olacak:

· Yeni Kahraman Sınıfı: Demon Hunter - Olağandışı hareket yeteneğine ve cehennemden gelen yeni biçimlere dönüşebilme becerilerine sahip olan bu yeni yakın dövüş kahraman sınıfı ile içinizdeki iblisi ortaya çıkarın.

· Yeni Özellik: Artifact Silahları - Legion’a efsane silahlarla saldırın. Artifact günü kazanarak yeni yetenek ve özellikler açın ve silahınızı isteklerinize göre şekillendirin.

· Yeni Kıta: The Broken Isles - Kayıp gece elfi uygarlığının kaderini keşfedin, Emerald Nightmare’in çarpık parçalarıyla yüzleşin ve yeni bölgelerde Legion ajanlarını avlayın. Dinamik olarak levelinize göre şekillenen içeriği keşfederken Broken Isles’ta kendi yolunuzu çizin.

· Yeni Özellik: Class Hall - Sınıfınızın üyeleriyle bir araya gelin ve aralarında Warcraft hikayesinin ikonik karakterlerinin de bulunduğu takipçilerinizi bir araya getirerek onları liderliğinizde görevlere gönderin.

· Yeni PvP Honor Sistemi -  Arena ve Savaş Alanlarında karşı fraksiyon ile yüz yüze geldiğinizde şan, şöhret ve yeni PvP’ye özel güçler için savaşın.

     World of Warcraft: Legion hakkında daha fazla bilgi almak ve yılın ileriki döneminde başlayacak beta teste kaydolmak için www.wowlegion.com adresini ziyaret edin.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
World of Warcraft Legion MMO Blizzard PC
Xbox One'a VLC Player Geliyor Xbox 360'ın Üretimi Durduruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

huseyincarnege

22.4.2016 09:32:39

0
Zafer bayramına denk gelmesi ilginç olmuş

kav1nsky

21.4.2016 17:35:41

0
Şunu 1,5 ay erken çıkartaydınız be.

Biohesner

21.4.2016 11:00:01

0
quote:

Orjinalden alıntı: berkay1122 wow şöyle wow böyle eski derdim meğer efsaneymiş. oynamayan kalmasın.
Bir Azeroth Sözü vardır Wow Bırakılmaz Ara verilir Zamanında bunu insanlara boşa demiyorduk

senjido

21.4.2016 10:55:57

0
wow şöyle wow böyle eski derdim meğer efsaneymiş. oynamayan kalmasın.

RedTurkei

21.4.2016 09:22:41

0
Ben olsam yazin oyun çıkarmam, yazin yüzülür, oiknik yapilir dolasirsin, kluplere gidilir en azindan benim pc, konsolla yazin isim olmaz ekimde görüşürüz blizzard ve dostlar =)

Woogyboo

20.4.2016 21:18:12

0
İlk birkaç ay oynanmaz bence DH'ler yüzünden, ortalık DH kaynayacak...

Beful

20.4.2016 20:49:48

0
Çok Ayarsiz bi vakit abi yazin sonu 14 ay 6.2 de oynadik oyun Teşşekurler Haber için

Vinewood

20.4.2016 20:29:20

0
30 ağustos'a kadar tüm yaz boş geçicek , 1 ay önce yayınlayıp kısa sürede content patch atmaları çok daha iyi olurdu Tbc'de ki gibi Raid'lere girmek için key düşürmek falan gerekseydi Key'leride Patch ile açsalardı geliştirmesini tamamlayıp. Şimdi tüm yaz sadece Overwatch ile geçecek
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Warcraft: Legion
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız