Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

World of Speed'in Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

 
    Project CARS'ın geliştiricisi olan Slightly Mad Studios'un geliştirdiği ücretsiz Free to Play oyunu olan World of Speed'in yeni oynanış videosu yayınlandı.

    Aşağıdaki videoda Moskova yollarında süzülen Mercedes SLS'i görebilirsiniz. Özellikle ise ücretsiz bir MMO-Yarış türüne göre de yüksek grafiklerlerle karşımıza çıkan oyun, araç modelleri açısından da mükemmel gözüküyor. PC'ye özel olarak piyasadaki yerini alacak olan MMO-Yarış türündeki bu oyun AAA bütçeyle hazılanıyor.

    World of Speed'in kapalı betası 2014 sonunda PC için çıkacak. Betanın ve oyunun çıkışına dair henüz net bir bilgi açıklanmadı.

Bu haberin bağlantısı
URL
World of Speed Project Cars Slightly Mad Studios Yarış MMO Arcade PC Free to Play
LEGO Batman 3: Beyond Gotham'ın TV Reklam Videosu Yayınlandı Killzone: Shadow Fall'a Ücretsiz Bir Genişleme Paketi Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.11.2014 10:53:41

+1
project cars yapacağınıza şu oyunu adam akıllı açık dünyaya sahip bir arcade oyun olarak çıkartsalardı daha iyi olurdu

KaptanKenway

5.11.2014 18:28:18

0
Ben bir izleyici olarak bana sırf sürüşü, araçları, yansımaları gösterme. Biraz şöyle sağa sola çarp, hasar dinamiğini, çarpışmalarda ne olacağını göster. Öyle bir oynuyor ki bir yere çarpmamak için uğraşıyor. Adam yandan geçiriyor arabaya hala aynı yan taraf WD gibi kıvılcımdan başka bişey çıkmıyor. Artık oyunlar Free to Play bile olsa biz bu detayları bekleriz. Hurra diye oyun çıkaralım olmasın, baştan savmada olmasın. Sen bunları yapacaksın ki belki ilerde oyun çok oynandığında, paralı çıkarırsan ben güvenip para bile verebileyim. Böyle düşünerek yapın ücretsiz oyun yapacaksanız bile.

BSC Misafiri

5.11.2014 11:36:40

-1
kokpit kamerası yok galiba yazık.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Speed
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız