Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

World War Z Cross-Play Güncellemesi 23 Mart'ta Yayınlanacak

 
Yayıncı Focus Home Interactive ve geliştirici Saber Interactive, World War Z'nin yeni güncellemesinin 23 Mart'ta yayınlanacağını duyurdu.
 
Güncelleme Xbox One ve PC için cross-play yani platformlar arası oynama desteğini getirecek. PlayStation 4'e daha sonra eklenmesi planlanıyor. Cross-play PvE modlarında ulaşılabilir fakat parti desteklemeyecek, oyuncular rastgele olarak eşleştirilecek.
 
Güncelleme aynı zamanda yeni silah seçenekleri ve yeni görev hedefi ekleyecek. Dört adet yeni karakter görünümü de ücretli indirilebilir içerik olarak yayınlanacak.
 
Saber Interactive ayrıca yeni bir bölgede geçecek üç görevli yeni bir hikaye bölümü üzerinde çalıştığını belirtti ve üçüncü sezon ile birlikte oyunculara sunulacak. 

Dört oyunculu co-op üçüncü şahıs nişancı oyunu World War Z PlayStation 4, Xbox One (Game Pass) ve PC (Epic Games Store) üzerinde ulaşılabilir durumda.

Bu haberin bağlantısı
URL
World War Z dört kişilik co-op hayatta kalma shooter oyunu Saber Interactive
Bağımsız Oyunlar Festivali Ödülleri Kazananları Black Desert Konsol Versiyonlarına Maehwa Sınıfı Eklendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Fearless_tr

19.3.2020 23:52:43

+1
Oyuncu bulmak zorlasti ya iyicice oyunda silmek zorunda kaldim malesef oyunu bir yerden sonra bayiyor zaten nedense Left4dead'in tadini hic bir oyunda almadim ordaki hava baskaydi

BSC Misafiri

19.3.2020 18:42:56

0
Çok eğlendiriyor beni güzel çıktı bu oyun. Keşke yeni karakter ve farklı birkaç kostüm yerine kendi karakterimizi özelleştirme olsaydı. O çok daha güzel olurdu. Umarım ilerde böyle bir şey düşünürler.. Her zaman değil de bazen ciddi ırkçı oyuncular çıkıyor gene şu, bu oldum diyen.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World War Z
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız