Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wolverine’in Sızdırılmış PC Sürümünü İndirenlere Telif Uyarısı

 
 
Insomniac Games ekibi tarafından geliştirilen Wolverine adlı projeyi hepiniz duymuşsunuzdur. Geçtiğimiz süreçte kısa bir fragmanı ile beraber beklemeye koyulduğumuz oyunun tüm içeriği şu anda tamamen sızdırılmış durumda.
 
Geliştiriciden kullanıcılara telif hakkı uyarısı atılıyor 
 
 
Yakın zamanda geliştirici ekibin ilerleyen süreçte sunacağı tüm projeleri ve içerikleri geniş kapsamlı bir hack saldırısı sonucu ortaya çıktı. Saldırı sonucu ortaya çıkan tüm bilgiler 1.8 terabaytlık bir boyuta sahip. Twitter üzerinde yayınlanan bu bilgilerin bir kısmı elbette direkt olarak viral hale geliyor ve hatta Wolverine oyununun oynanabilir bir sürümünün de piyasaya sürüldüğü bildiriliyor.
 
Twitter üzerinde PC_Focus adlı bir kullanıcı, bu sürümü indirenlere telif hakkı uyarısı atıldığını belirtiyor. Dolayısıyla eğer bu PC sürümünü indirdiyseniz ve bilgisayarınızda bulunuyorsa derhal silmeniz öneriliyor.
 
Geldiği bir noktada hack saldırısıyla beraber sadece projeler değil aynı zamanda şirkette bulunan çalışanların da bilgileri sızdırılmış durumda.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Wolverine
The Day Before Sunucuları Kapanıyor: İşte Tarih South Park: Snow Day! Çıkış Tarihi Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Source

23.12.2023 15:19:48

+1
Ok yaydan çıktı oyun her yerden indirilebiliyor artık :)

BSC Misafiri

23.12.2023 13:06:45

+1
quote:

Orjinalden alıntı: oyungazi Oyunların ilk olarak pc ye gelmesini engelleyecek haberler bunlar. Gta6 da ilk pc için çıksaydı çoktan sızdırılmıştı.
Öyle bir yazmışsın ki oyun sanki Ps4 PS5 içinde yapılıyor. Oyunu da bilgisayarda yapıp oyun motoru üstünden Ps 4/5 Dev kit aracılığı ile port ediyorlar. Ancak Güncel motorlarda güncel donanımda PC sürümünü almak . 2-3 tıklama kadar kolay. ( Unreal ve Unity için ) Gta 6 PC için çıksa RockStar'daki kopya koruma sistemi şuan kırılması Denuvodan bile zor. Red Dead Redemption 2 o kadar popüler olmasına rağmen 1 sene kadar sonra anca kırılabildi. Ancak PC'de kırıldığında çoktan PS4'de korsan olarak oynanabiliyordu. Gta 5 ise Xbox 360 ile Ps3'e çıkışından 2 hafta önce bu versiyonları korsan Ps3 için multiman - xbox için jtag versiyon olarak sızdı. Millet Videolar atıyordu açık dünyada gezdiği. Sızıntının hangi platformda olduğu farketmez ki adamlar içine online ip tarayıcılı bir sistem entegre etmişler akıllılık edip. Sızan sürüm de alfa öncesi animasyonların dahi yarım olduğu duvar kaplamaları vs olmadığı greyboxing aşamasında 15 GB'lık teknoloji demosu kıvamında bir sürüm. Spider Man'lerin 75 gb olduğunu var sayarsak sızan sürüm 5/1 oranında tamamlanmış bir sürüm yani ne stüdyo itibarı ne de oyun tamamiyle sızdı. Paşalar gibi geliştirip güvenlik açıklarını da kapatırlar ben sızıntılardan gördüğüm şeylerle daha da heyecanlandım oyun hakkınd Wolverine çizgi romanlarını takip eden biri olarak. Final sürümünün de efsane olacağını düşünüyorum.

oyungazi

23.12.2023 00:00:46

0
Oyunların ilk olarak pc ye gelmesini engelleyecek haberler bunlar. Gta6 da ilk pc için çıksaydı çoktan sızdırılmıştı.

Nevfel

22.12.2023 22:53:32

0
Bitmiş oyunları indiriyor millet de telif uyarısı gelmiyor. Bitmemiş oyuna telif atsa kim takacak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız