Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Day Before Sunucuları Kapanıyor: İşte Tarih

 
 
Fntastic ekibi tarafından geliştirilen kıyamet sonrası açık dünya hayatta kalma oyunu The Day Before için yeni bir açıklama yapıldı. Resmi Twitter hesabından yayınlanan gönderiye göre oyunun sunucuları 22 Ocak 2024 tarihinde kapanıyor.
 
Sunucuların devre dışı bırakılması ile oyun tamamen oynanamaz duruma gelecek 
 
 
 
The Day Before, geldiğimiz noktada başarısız olan bir proje olarak karşımıza çıkıyor. Yayınlanan ilk fragmanlardan bu yana neredeyse hiçbir özelliğini bünyesinde barındırmıyor. İlk fragmandan bu yana büyük bir izleyici ve hayran kitlesi toplayan ekip, ne yazık ki istenileni veremiyor. Yakın zamanda yayınladığı bir gönderi ile beraber de stüdyonun kapatılacağını belirtiyor.
 
Büyük beklentilerle karşılanan bu yapım ne yazık ki kötü bir sonla karşılaşıyor. Şu anda Steam ile iş birliği kapsamında tüm iadeler kabul ediliyor. Açıklanan bilgilere göre oyunu 2 saatten fazla oynadıysanız bile oyunu istediğiniz şekilde iade edebiliyor ve bu iadelerle beraber paranızı geri alabiliyorsunuz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Day Before Açık Dünya Hayatta Kalma MMO MyTona Fntastic
Epic Games'in Bugünkü Ücretsiz Oyununu Eklemeyi Unutmayın! Wolverine’in Sızdırılmış PC Sürümünü İndirenlere Telif Uyarısı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.12.2023 20:29:21

0
Her ne kadar yolsuzluk diz boyu olsa da oyun sektörünün FIFA ve UEFA benzeri yapıya ihtiyacı var. Otorite boşluğu oldukça bu gibi sahte projelerin önüne geçilebilmesi çok zor. Epic, steam gibi platformlar ancak elinin yetiştiğini engelleyebilir. Adam istese reklamını platformda yapar, sonra kendi sitesinden satarak milleti kerizleyip sıvışır. Çünkü buna engel olabilecek mekanizma yok. Ama canım, millet de bu kadar salak olmasın oyunu almasın derseniz ona bir şey diyemem. Haklısınız çünkü.

ezicioyuncu

22.12.2023 15:17:06

0
Böyle sakatlari oyun dünyasından banlayacaksin
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Day Before
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız