Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

South Park: Snow Day! Çıkış Tarihi Belli Oldu

 
 
Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Question, eğlenceli içeriğiyle beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan South Park Snow Day!'in çıkış tarihini açıkladı. Açıklanan bilgilere göre oyun, 26 Mart 2024 tarihinde piyasaya sürülecek. Belirtilen tarihte oyun, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch ve Steam ve GOG platformu üzerinden PC için yayınlanacak.
 
Eğlenceli bir tatil günü deneyimi geliyor 
 
 
 
Ön siparişleri açık olan oyunun 3 farklı sürümü bulunuyor. Standart sürüm 30 dolarlık bir fiyat etiketiyle beraber karşınıza çıkarken, dijital Deluxe sürümü ise 50 dolarlık bir fiyatla satışa sunuluyor. Bunun dışında koleksiyon sürümü de mevcut durumda ve bu sürüm 220 dolarla satışta bulunuyor.
 
Dijital Deluxe sürümü içerisinde temel oyunun bir kopyası ve Season Pass yer alıyor. Bunun dışında koleksiyon sürümü içerisinde ise oyunun bir kopyası, kar küresi, konuşan tuvalet kağıdı tutucusu, örgülü bir bere, altılı tarot kartı ve orijinal oyun müzikleri yer alıyor.
 
Çıkış tarihi fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu South Park: Snow Day
Wolverine’in Sızdırılmış PC Sürümünü İndirenlere Telif Uyarısı Activision Blizzard CEO'su Bobby Kotick Resmen İstifa Ediyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız