Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek

 
 
Ubisoft tarafından kısa süre önce sinematik fragmanla tanıtılan Assassin's Creed Shadows için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Daha önce oyun için sürekli olarak internet bağlantısına sahip olmanız gerektiğini vurgulayan bir iddia şimdi ise resmi bir yanıt buluyor.
 
Assassin's Creed Shadows çevrimdışı moda sahip olacak
 
 
 
Ubisoft'un resmi olarak belirttiği üzere Assassin's Creed Shadows sürekli olarak bir internet bağlantısı gerektirmeyecek. Ancak kurulum sırasında bu bağlantınızın olması gerekiyor. Oyunu kurup etkinleştirdikten sonra çevrimdışı mod ile tamamen internetsiz bir şekilde oynayabileceksiniz. Dolayısıyla iddiaların resmi bir şekilde yalanlandığını söyleyebiliriz.
 
Assassin's Creed Shadows bildiğiniz üzere 15 Kasım tarihinde biz oyun severlere sunulacak. Feodal Japonya'da geçecek olan bu yapım Azuchi-Momoyama dönemini konu alacak. Oyun içerisinde iki farklı karakterimiz bulunacak. Bu karakterler arasında yer alan Yasuke'nin siyahi bir adam olması birçok oyuncuyu hayal kırıklığına uğratmış durumda. Özellikle Japonya'da yayınlanan fragman içeriği, bu konu yüzünden dislike yağmuruna tutuldu.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

MonacoDoom

22.5.2024 09:50:24

0
Desmond'u saçma sapan maya inancına göre öldürmeleri apayrı saçmalıktı bence o şekilde ölmemeliydi. Ayrıca animus makinesi DNA bağı olmayan biriyle eşleşmemeliydi ona da çözüm buldular sözde oyunda hiçbir anlamı kalmadı bleeding effect'in.

BSC Misafiri

21.5.2024 14:25:29

0
GTA sonu da böyle olacak neden? Onda da dan houser GTA yaratıcısı gitti, bomboş balon gta oyunları gelecek, buna da hazır olsun herkes

BSC Misafiri

21.5.2024 10:53:07

0
Assasins Creed yaratıcısı olan kişi ayrıldıktan sonra tüm assasins oyunları cırt oldu, adam ancestor humankind Odyssey yaptı bunlara yüz basar be

BSC Misafiri

20.5.2024 22:57:26

+1
Ubisoft seriyi s.... Bıraktı.Assassin hikayesi Abstergo'nun diğer denekleri üzerinden devam etmeliydi subject11 subject12 gibi.

Hudson51

20.5.2024 15:03:47

0
Crew olaylarından sonra böyle açıklama yapmış olmaları yerinde bir hareket. Division 1 misal çok çok güzel bir oyun ama offline oynanmadığı için Crew gibi ölecek yıllar sonra. Aynı şekilde Breakpoint de öyle ama Wildlands öyle değil misal. Online içerikleri kaldırsalarda offline oynanabildiği için 30 yılda geçse hala oynanılabilir olacak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız