Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wolfenstein: Youngblood PC Oyuncularıyla Bir Gün Erken Buluşacak

 
Bir süre önce Wolfenstein: Youngblood PC oyuncularına müjdelenmişti. Daha önce oyunun 26 Temmuz tarihinde PC için çıkacağı duyurulmuştu ancak oyun normaldeki çıkış tarihinden bir gün önce gelecek.
 
 
Bethesda'nın müjdeli haberine göre Youngblood PC'ye 26 Temmuz cuma günü yerine 25 Temmuz perşembe günü gelecek. 
 
Bununla birlikte ilginç bir biçimde Steam'deki oyunun çıkış tarihi henüz güncellenmedi. Oyunu Steam üzerinden ön sipariş vermek için buraya tıklayabilirsiniz.
 
İşte oyunun tanıtım yazısı: 
 

Wolfenstein: Youngblood tamamen yeni bir co-op oyunu. Oyun 1980 yılında, BJ Blazkowicz'in ikinci Amerikan Devrimi'ni ateşlediği Wolfenstein II: The New Colossus'tan 19 yıl sonrasında geçiyor.
 
Wolfenstein: Youngblood Nazilerle mücadele eden bir sonraki Blazkowicz kuşağını tanıtıyor. Oyuncular Blazkowicz'in ikiz kızları Jess ve Soph'dan birinin kontrolünü alarak Nazi işgali altındaki Paris'te kayıp babasını arıyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 Wolfenstein: Youngblood Bethesda Softworks Machinegames
IEM Şikago 2019 Turnuvasının Şampiyonu Liquid Oldu! Dota 2 The International 2019'un Ödül Havuzu 30 Milyon Dolara Ulaştı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

porsux

26.7.2019 14:09:48

+1
Durum bende de aynen budur hocam. Makine full geçmişte sevgi beslediğim oyunlarla dolu. Hatta şu anda Vietcong oynuyorum, çok uzun süre önce oynamıştım. Neredeyse birşey hatırlamıyorum oyuna dair. Ama ne yalan söyleyeyim acayip zevk alıyorum oynarken. Ne güzel yıllarmış o zamanlar be.. O kadar değişmişki bu nişancı türü. İnanın nasıl anlatacağımı şaşırıyor, bilemiyorum. Sanki günümüzdeki örneklerinde böyle herşey çok hızlı gerçekleşiyormuş gibi hissediyorum. Yani o atmosfer, çatışma anının öncesi ve sonrasındaki hisler çok yavanlaştı. Mesela benim çok sevdiğim bir oyun olan Medal of Honor Allied Assault'a bakalım; Düşmanla temas haline geldiğimizde eğer düşman uzaktaysa önce çömeliyor sonra yere yatıyordu ki, daha isabetli atış yapmaya çalıştığını oyuncuya hissettirebilsin. Eğer orta mesafede ise, hemen bir siperin arkasına saklanıyor ve silahını çıkartıp rastgele yaylım ateşi yapıyordu. Çok yakında karşılaşmışsanız, en güzelide o an gerçekleşiyordu. Önce suratta 2001 yılı için inanılmaz başarılı bir şaşırma ifadesi, sonra silaha mermi sürüp tetiği hazırlama çabasıyla o heyecan anı müthiş yansıtılıyordu. En sonunda da çok geç kaldığını düşününce ateş etmekten vazgeçiyor silahla başımıza başımıza geçirmeye başlıyordu. Adamı vurduğumuzda yere düşüyor, yerde kıvranıyor sürünüyor en son doğrulmaya çalışıyor, dizlerinin üstüne çöküyor ve birden kalkıp sizi gafil avlıyabiliyordu. Daha sayamayacağım nice müthiş olay vardı. Mesela geçen sene onca senenin ardından birdaha oynayayım dedim ve defalarca oynamama rağmen daha önce hiç farketmediğim birşey farkettim. Kalabalık bir düşman grubunun arasına el bombası attığınızda, düşmanlardan birisi diğerlerinin hayatını kurtarmak için bombanın üzerine kapaklanıyor. Yahu inanılmaz yav. Ve önceden hazırlanmış sahneler falanda değiller yani tamamen doğaçlama gerçekleşiyor bunların hepsi. Birde günümüze bakın. Vur geç, vur geç bunuda aşırı hızlı yapki heyecanlı izlenimi oluşsun. Tam bir dandikleşme örneği..

Babblebabble

26.7.2019 04:12:30

0
Tam olarak duygularıma tercüman olmuşsun valla Benim de bu saatten sonra aşırı beklentim kalmadı eskisi gibi FPS’lerden.Son zamanlarda biraz Metro Exodus doyurdu, onun dışında elde yine bir şey yok.Artık işimiz belli başlı firmalara kaldı.Hatta bir şey diyeyim sana son zamanlardır oyun depolaması yapıyorum kenara ve çoğunun eski olduğunu farkettim bir an.Hâlâ bilgisayarda brutal doom ve şu yeni ekibin yaptığı blood fresh supply falan yüklü bende.Önceden blood oynadıysan o remake’i tavsiye ederim.

barkin67

23.7.2019 19:38:56

0
Her türlü oynayacağım ha bir gün erken ha bir gün geç

porsux

23.7.2019 17:06:32

0
quote:

Orjinalden alıntı: Babblebabble Ne olursa olsun yine oynayacağız sıkıntı yok ama, benim gibi eski kafalıların hayalinde gibi olmadı yeni Wolf'lar.Mesela Doom yeni neslin beklentisiyle, eskileri çok güzel harmanladı.Demek istediğim: Eskilerin istediği gibi her bölüme özel tek ve kapsamlı, özel-gizli yerleri olan harita(lar), kademeli ilerleme; Yenilerin istediği gibi şaşalı ve sinematik anlatım, güncellemeler ve hafif gelişim.Şimdi Eternal ile özellikle benim gibilerin gönlüne daha çok taht kuracaklar (eski silah tasarımları, arch-ville'ın dönüşü, hell-on-earth teması vs).Wolfenstein'da buna benzer bir şey göremedik.Standart bir shooter gibiydi ve hâlâ da öyle.Ha yine oynamayacak mıyız, evet.Kenarda beklesin, bir gün oynanır.
The New Order (The Old Blood DLC ile birlikte) sadece tek oyunculu olarak düşünüldüğünde 2010'lu yıllarda oynadığım en iyi FPS diyebilirim. Ama mesele şu ki aynı senin dediğin gibi, bir Wolfenstein oyunu değildi. Keza The New Colossus zaten saçmasapan bir yere gitti, hiç sevmediğim bir oyundur. Ben artık yavaş yavaş Return to Castle Wolfenstein kalitesi ve tarzında bir oyun çıkartabilecekleri umudumu yitirdim diyebilirim. Aslında bu sadece Wolfenstein serisine has bir durum değil. Özellikle nişancı türünün hem 1. şahıs hemde 3. şahıs kamera açısıyla oynanan günümüzdeki neredeyse tüm örnekleri hiç arzulamadığım yönlere gittiler. Daha kolay, daha basit, daha önceden hazırlanmış sahneler (script)... hepsi birbirine yaklaştı, kendilerini özel kılan detaylardan vazgeçip, en çok rağbet görene benzemeye başladılar. Bu beni baya rahatsız ediyor, öyleki neredeyse oyunlardan kopartma noktasına getirdi. 2010'lu yıllar 2000'li yıllara nazaran FPS türü açısından inanılmaz düşüş gösterdi. Kendine has yapım kalmadı. Hepsi Call of Duty oldu..

BSC Misafiri

23.7.2019 16:23:28

0
Korsanı çıkmazsa alacağım büyük ihtimal

Babblebabble

23.7.2019 16:10:11

0
Ne olursa olsun yine oynayacağız sıkıntı yok ama, benim gibi eski kafalıların hayalinde gibi olmadı yeni Wolf'lar.Mesela Doom yeni neslin beklentisiyle, eskileri çok güzel harmanladı.Demek istediğim: Eskilerin istediği gibi her bölüme özel tek ve kapsamlı, özel-gizli yerleri olan harita(lar), kademeli ilerleme; Yenilerin istediği gibi şaşalı ve sinematik anlatım, güncellemeler ve hafif gelişim.Şimdi Eternal ile özellikle benim gibilerin gönlüne daha çok taht kuracaklar (eski silah tasarımları, arch-ville'ın dönüşü, hell-on-earth teması vs).Wolfenstein'da buna benzer bir şey göremedik.Standart bir shooter gibiydi ve hâlâ da öyle.Ha yine oynamayacak mıyız, evet.Kenarda beklesin, bir gün oynanır.

BSC Misafiri

23.7.2019 14:49:55

+2
Güzelim seriyi AC'ye bağladılar. Seneye yeni ve saçma bir Wolfenstein çıkarsa şaşırmam. Keşke The New Order'da dursalardı..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wolfenstein: Youngblood
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız