Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wolfenstein: Youngblood'un Geliştiricisi Mikro Ödemeler Yüzünden Twitter'da Topa Tutuldu

 
Wolfenstein: Youngblood piyasaya sürüleli çok olmadı ancak piyasaya sürülmesinden bu yana hem çok iyi hem de çok kötü birçok eleştiri aldı ve almaya da devam ediyor. Bazı oyuncular son oyuna birçok övgüde bulunurken diğer oyuncular son oyunun seri için çok sönük olduğunu düşünüyorlar.
 
Bunun yanı sıra bazı oyuncular Twitter'da Youngblood'un geliştiricisi Mitja Roskaric'i Twitter'da mikro ödemeler yüzünden topa tuttu.
 
Roskaric'in bu sert Twitter kullanıcılarına karşı ilk tutumu Twitter'ını özele almak oldu bu yeterli olmamış olacak ki sonrasında Roskaric hesabını sildi.
 
Roskaric'e birçok meslektaşından keza bazı oyun haber sitelerinden destek mesajları geldi.  
 
Oldukça sert içerikli yorumlar yapan Twitter kullanıcılarından birisi Bethesda'nın mikro ödemeleri öncesinde duyurmamasından ötürü Roskaric'in bu tür bir linci hak ettiğini öne sürdü.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak The Nerd Stash Wolfenstein: Youngblood Bethesda Softworks Machinegames
Capcom'dan Street Fighter V'in Son DLC'si İçin Karakter Tanıtım Videoları Geldi PES 2020 ve NBA 2K20 Playstore'a Özel Avantajlarla Ön Siparişte
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Persona_Non_Grata

5.8.2019 22:42:33

0
İyi olmuş, bethesda iyice batırdı bu nesil!

Adol125

5.8.2019 20:47:25

+1
Ubisoft bunun adını iyi bulmuş: Zaman kazandırıcılar. Resmen bizim oynumuz vakit kaybı at bi 50likte vaktin boşa gitmesin der gibi.

BSC Misafiri

5.8.2019 18:35:18

0
MK'da bunun incelemesine 79 mu 80 mi bi puan vermiş inceleyen arkadaş.. Artık siteyi takip etmeyi bıraktım :D Bi bura kaldı umarım bu kalitede devam eder BSC :)

Philipp_Plein

5.8.2019 18:09:45

+1
Oyunu oynuyorum, tek diyeceğim sakın para verip almayın serinin açıl ara en vasat oyunu olmus biran önce bitmesini istiyorum.

Babblebabble

5.8.2019 17:26:55

+1
Etrafında birçok emsal olup hâlâ aynı hatayı yapmak...

BSC Misafiri

5.8.2019 16:25:38

0
Amacı millete hava atmak değil oyun oynamak olan kitle zaten çoktaaaaaaaan bu tür oyunlardan uzaklaştı ki?

RealArek

5.8.2019 13:12:23

+1
quote:

Orjinalden alıntı: alsndnz <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Call of dutyde fifada mikro ödeme olunca kimse takmıyor millet çatır çatır para kazandırıyor heriflere anca savunmasizlara tepkinizi gösterin zaten...</blockquote> saydiklarin online bazli oyunlar hikaye arayan insanlar o oyunlari birakli cok oldu hikaye bazli bi seride boyle seyler hos durmuyor
Doğru diyosun ama tonla senaryolu oyunda mikro ödeme var en büyük örneği ac yada far cry

alsndnz

5.8.2019 12:41:17

+5
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Call of dutyde fifada mikro ödeme olunca kimse takmıyor millet çatır çatır para kazandırıyor heriflere anca savunmasizlara tepkinizi gösterin zaten...
saydiklarin online bazli oyunlar hikaye arayan insanlar o oyunlari birakli cok oldu hikaye bazli bi seride boyle seyler hos durmuyor

BSC Misafiri

5.8.2019 12:00:21

+1
Call of dutyde fifada mikro ödeme olunca kimse takmıyor millet çatır çatır para kazandırıyor heriflere anca savunmasizlara tepkinizi gösterin zaten...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wolfenstein: Youngblood
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız