Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dota 2 The International 2019'un Ödül Havuzu 30 Milyon Dolara Ulaştı!

 
     Valve tarafından düzenlenen en büyük Dota 2 turnuvası" The International" 2019 yılı turnuvasının ödül havuzu 30 milyon dolara ulaştı. Böylelikle elektronik spor tarihinin en büyük ödül havuzu, The International 2019 turnuvasında oluşturulmuş oldu.
 
     Geçtiğimiz yıl düzenlenen Dota 2 The International 2018 turnuvası; 24,830,539 dolar ödül havuzuna ulaşarak elektronik spor tarihinin en büyük ödül havuzuna sahip olmuştu. Bu yıl ise The International, toplam 30 milyon dolar ödül havuzuna ulaşarak geçen yıl ki rekoru kırmayı başardı. 
 
Elektronik Spor Tarihindeki En Yüksek 10 Ödül Havuzu 
 
     Dota 2'de ödül havuzunu arttıran en önemli etmen ise oyun içinde satılan "Battle Pass" sistemi. Battle Pass'ı satın alan oyuncular oyun içindeki karakterlerin nadir ekipmanlarını elde ediyor ve bu satın alma geliri doğrudan The International turnuvasının ödül havuzuna ekleniyor. Çin'in Şanghay kentinde düzenlenecek olan The International 2019 turnuvası, 20 Ağustos Salı günü başlayacak ve 25 Ağustos Pazar günü beş maçlık seri formatında oynanacak büyük final ile sonlanacak. Dünyaca ünlü 18 Dota 2 takımı bu turnuvada beş gün boyunca mücadele edecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
dota dota 2 valve icefrog rts rpg pc Defence of the Ancients 2 oynaması ücretsiz free to play f2p ücretsiz oyun
Wolfenstein: Youngblood PC Oyuncularıyla Bir Gün Erken Buluşacak WWE 2K20'de Tarihin En Kalabalık Güreşçi Kadrosu Bulunacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dota 2
+ TAKİBE
AL
57 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız