Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wolfenstein: Youngblood Açık Uçlu Seviyelere Sahip Olacak

 
Wolfenstein: Youngblood baş yapımcısı Jerk Gustafsson, oyunda oyuncuların seviyeleri tamamlayabileceği çeşitli yolların olacağını PlayStation dergisine yaptığı röportajda söyledi.

Gustafsson; Dishonored ve Prey geliştiricisi Arkane Studios ile ortak çalışmanın Machine Games'e "açık uçlu yapıyı daha önce yapılanlardan oldukça farklı bir şekilde" keşfetme fırsatı sunduğunu belirtti.
 
"Oyuncuların Wolfenstein: Youngblood seviye tasarımlarında Dishonored oyunlarından pek çok benzerlik göreceğini düşünüyorum. Deneyim olarak biraz farklı olabilir, özellikle savaş senaryosu ve genel olarak bir göreve yaklaşırken farklı yollar bulma konusunda."
 
"Açık uçlu yapı ve co-op, hikaye anlatımı kısmını biraz zorlaştırdı. Güçlü bir hikayemizin olduğunu düşünüyoruz fakat daha önce yaptıklarımızdan oldukça farklı; sadece ton olarak değil içerik miktarı konusunda da biraz daha hafif ve bence önceki oyunlara göre en büyük değişiklik: Campaign modu biraz daha kısa fakat oynanış süresi daha uzun."

Ayrıca Campaign modunu tamamladıktan sonra zaman ayırabileceğiniz meydan okumalar ve yan görevler de oyunda bulunacak.
 
Wolfenstein: Youngblood tamamen yeni bir co-op oyunu. Oyunu isterseniz arkadaşınızla isterseniz de size eşlik eden bir yapay zeka ile birlikte oynayabileceksiniz. Oyun 1980 yılında, BJ Blazkowicz'in ikinci Amerikan Devrimi'ni ateşlediği Wolfenstein II: The New Colossus'tan 19 yıl sonrasında geçiyor ve Nazilerle mücadele eden bir sonraki Blazkowicz kuşağını tanıtıyor. Oyuncular Blazkowicz'in ikiz kızları Jess ve Soph'dan birinin kontrolünü alarak Nazi işgali altındaki Paris'te kayıp babasını arayacak.

Wolfenstein: Youngblood 26 Temmuz'da PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer Wolfenstein: Youngblood Bethesda Softworks Machinegames
Rockstar Fizik Programcısının LinkedIn Profilinde Red Dead Redemption 2 PC için Göründü Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order için Yedi Dakikalık Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

15.5.2019 16:12:10

0
İki ana karakterin tasarımı en başta kötü...bi de niye 2 kız... biri erkek olsa daha iyi olmaz mı? oyunun başında seçim yapsak...farklı deneyimler sunsa...Ya da seçim yapmayalım oyunun yarısını biriyle diğer yarısını diğeriyle oynasak daha iyi olmaz mı?....vizyonsuzluk böyle bişey...benim pek beklentim yok....70-75 arası bişey olur sanırım....

BSC Misafiri

14.5.2019 11:08:22

0
İyice saçmalamaya başladılar yani.. anlaşılan o. Tavsiyem Return to Castle Wolfenstein remakeni yapsınlar. Bu şeylerden daha çok ilgi görür ve satar.

BSC Misafiri

13.5.2019 17:57:40

0
Doom 2016 on numara yeniden donus oyunuydu Wolfenstein o etkiyi bir turlu yaratamadi.Bu da istisna olmaz.

BSC Misafiri

13.5.2019 01:28:37

0
muhteşem the new order ve the old blood oyunlarından sonra, baya saçma, olmamış bir the new colossus la çıkageldiler. bundan ümidim vardı ama gene aynı terane gibi duruyor.

m.A.A.d city

13.5.2019 00:50:50

0
Şu oyunu id Software yapsa daha iyi olacak sanki.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wolfenstein: Youngblood
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız