Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

WoW Classic'te Yeni Bir Baskın Bölgesi Daha Açıldı

 
Dünyaca ünlü çevrimiçi çok oyunculu rol yapma oyunu World of Warcraft'ın ilk dönemlerini yeniden oyuncularla buluşturan World of Warcraft Classic'e yepyeni bir baskın bölgesi geldi. 
 
Stranglethorn ormanlarının derinliklerindeki antik trol şehri Zul’Gurub'da kadim bir kötülük uyanıyor. Maceracıların en güçlü 19 arkadaşlarıyla güçlerini birleştirip bir zamanlar Gurubashi trol kabilesinin göz bebeği olan bu yeni baskın bölgesinin gizemlerini çözmesi gerekecek.
 
Ayrıca Kâbus Ejderhaları Azeroth'a geldi. Horde ve Alliance savaşçılarının Azeroth'un çeşitli yerlerindeki dört önemli geçit noktasında onları dize getirebilmek için olabildiğince fazla müttefik toplaması gerekecek.
 
Son olarak usta balıkçılar, Azeroth'un en iyi balıkçılarının çeşitli ödüller kazanabileceği haftalık Stranglehorn Balıkçılık Çılgınlığı'nda kendilerini kanıtlayabilecek.
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
World of Warcraft Blizzard wow mmorpg
Cyberpunk 2077 Xbox One Kontrolcüsü ve Xbox One X Paketi Wintermoor Tactics Club 5 Mayıs'ta PC için; Daha Sonraki Bir Tarihte Konsollar için Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Warcraft
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız