Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

WoW: Cataclysm Betası Başladı


 
     Azeroth evreninin en büyük yanardağı Molten Core aktif hâle geliyor, Deathwing uyanıyor, Azeroth yok olma sürecine giriyor... Blizzard, kiminin karşı çıktığı, kiminin ise dört gözle beklediği World of Warcraft'ın yeni ek paketinin betasının başladığını duyurdu.
 
      Blizzard kurucularından Mike Morhaime basın bildirisinde, "Ekip olarak, Warcraft dünyasına elimizden gelen en iyi ek paketi çıkarmaya odaklandık. Bu beta bize en iyiyi yapmamızda yardımcı olacak. Kullanıcılardan gelecek olan geribildirimler ile kusursuz bir paket yayınlamayı planlıyoruz." dedi.
 
     World of Warcraft'a gelecek olan 3. ek paket olma özelliği taşıyan Cataclysm'de oyunun geçtiği evren olan Azeroth tamamen değişecek, yep yeni iki oynanabilir ırk eklenecek, level sınırı 85'e yükseltilecek ve tabiki Cataclysm, yeni zindanlar, yeni görevler ve yeni savaş alanlarını içerecek. Ayrıca yenilenmiş oyun dinamikleriyle karşımıza çıkacak olan World of Warcraft: Cataclysm'in bu yıl içinde çıkması planlanıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak World of Warcraft Blizzard Cataclysm
PS3 Yanıyor! Portal 2'den İki Yeni Özellik Videosu

BSC Misafiri

1.7.2010 09:57:36

0
peki nasıl indirecez bu betayı ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Warcraft: Cataclysm
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız