Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wildstar Açık Betası "Yakında Gibi"


     Carbine firmasının bilim-kurgu/fantastik karışımı MMO oyunu Wildstar şu anda kapalı betada. Oyun bu yıl içerisinde piyasaya çıkacak. Henüz açık betası için bir tarih verilmedi fakat dizayn yönetmeni Stephan Frost "yakında gibi" diyerek ufak bir ipucu verdi. 
 
     Frost ayrıca "Kapalı betanın ardından büyün karakterleri sileceğiz. Yoksa büyük bir haksızlık olurdu. Açık beta sonrasında da karakterler silinecek, ama bu konuda başka planlarımız var. Gelecek aylarda duyuracağız." diye ekledi. Yani kapalı betadaki karakterinizi açık betada oynamayı beklemeyin.
 
     Ayrıca Frost, oyunun çıktığı tarihte bile bir çok end-game içerik olduğu sözünü veriyor. Karakterlerin, sadece 50. seviyeye ulaştığında görebileceği bir sürü yeni etkinlik olduğunu açıklayan Frost "Raidler sadece 50. seviyede var, Warplot etkinlikleri sadece 50. seviyede. 50. seviyeye özel zindanlar ve maceralar olacak. PvE için özel bölgeler, ev için kullanılabilecek eşyalar. Sadece 50. seviyeye ulaşanların görebileceği bir sürü özellik ekledik." diyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Reddit Wildstar NCsoft Carbine Studios MMO MMORPG Uzay PC
Star Trek Online Sezon 8.5 Geliyor Don't Starve'ın İlk DLC'si Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

FERFEROS

17.1.2014 14:27:20

0
Bu oyunu heyecanla bekliyorum.

Atassh

17.1.2014 14:21:05

0
herkes endgame sözü veriyor. endgama sözü vermeyen bir tane mmo şirketi söyleyin bana :) yapımcıya göre oyun hiç bitmiyor çünkü kendisi hiç oynamıyor :D oyuncu için durum öyle değil. umarım bu söylediklerimin hepsini yalarım. harika bir endgame olsun, zevkle yalarım...

einhander

17.1.2014 13:52:51

0
bellı bır sevıyeden sonra bırseylerın aktıf olup yapılabılmesı cok guzel olmus en azından bır amac edınıp o amac ugruna guzel zaman gecırmeye sevk edıyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wildstar
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız