Wildstar Açık Betası "Yakında Gibi"

Samet Basri Taşlı


     Carbine firmasının bilim-kurgu/fantastik karışımı MMO oyunu Wildstar şu anda kapalı betada. Oyun bu yıl içerisinde piyasaya çıkacak. Henüz açık betası için bir tarih verilmedi fakat dizayn yönetmeni Stephan Frost "yakında gibi" diyerek ufak bir ipucu verdi. 
 
     Frost ayrıca "Kapalı betanın ardından büyün karakterleri sileceğiz. Yoksa büyük bir haksızlık olurdu. Açık beta sonrasında da karakterler silinecek, ama bu konuda başka planlarımız var. Gelecek aylarda duyuracağız." diye ekledi. Yani kapalı betadaki karakterinizi açık betada oynamayı beklemeyin.
 
     Ayrıca Frost, oyunun çıktığı tarihte bile bir çok end-game içerik olduğu sözünü veriyor. Karakterlerin, sadece 50. seviyeye ulaştığında görebileceği bir sürü yeni etkinlik olduğunu açıklayan Frost "Raidler sadece 50. seviyede var, Warplot etkinlikleri sadece 50. seviyede. 50. seviyeye özel zindanlar ve maceralar olacak. PvE için özel bölgeler, ev için kullanılabilecek eşyalar. Sadece 50. seviyeye ulaşanların görebileceği bir sürü özellik ekledik." diyor.