Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Trek Online Sezon 8.5 Geliyor


     Free 2 Play ödeme sistemine geçtikten sonra oldukça popüler hale gelen Star Trek Online hakkında yeni açıklamalar var.
 
     Yeni sezon oyunculara Dyson teknolojisini kullanan "hybird" gemilerden kazanma şansı sunuyor. Star Trek serisinde oynamış bir oyuncunun karakteri ile birlikte, keşfedilmeyi bekleyen yeni bir bölüm getiriyor. Bu aktörün kim olduğu henüz açıklanmadı. Bu hafta içerisinde açıklanması bekleniyor. 

     Ayrıca, Cryptic tasarımcısı Jesse Heinig tarafından yapılan açıklamaya göre, Federasyon tarafındaki "Klingon War" hikayesinin oynanışı yenileniyor. "Bir veya iki yeni bölüm eklemektense, elimizde olan bölümlerin hepsinde dikkate değer geliştirmeler yapmayı tercih ettik. Hikaye aynı kalıyor veoynanışın çoğu hala yerinde. Ama artık görevlerin daha hızlı, daha dinamik ve görsel olarak daha ilginç olmasını sağladık"      
 
     Yenilenmiş bölümler daha düzgün mücadeleler sunacak, sonu gelmeyen saldırılar kalkacak, yeni görsel düzenlemeler olacak. Ayrıca diyaloglar tekrar gözden geçiriliyor, mesleğe özel seçenekler ve ödüller geliyor.
 
     Yapımcı Stephan D'Angelo tarafından yayınlanan blogda Sezon 8.5 için verilen çıkış tarihi 30 Ocak. Bu aynı zamanda oyunun 4. yıl dönümüne denk geliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Star Trek Online Star Trek Online Atari cryptic studios PC
Warlords of Dreanor Betası Yakında Wildstar Açık Betası "Yakında Gibi"

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Trek Online
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız