Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Whore of the Orient'in Çıkış Tarihi Ürpertiyor

Yapımın ilk ve tek ekran görüntüsü

    Yeni neslin sayılı oyunlarından biri olan Whore of the Orient'ın çıkış aralığı kendini gösterdi. Fakat hemen öyle heyecanlanmayın. Görünüşe göre daha epey beklemek zorundayız, zirâ verilen ilk bilgiye göre oyun, 2015'te çıkacak.
 
    KMM Interactive tarafından geliştirilen yapım ekibinin içinde L.A. Noire'de çalışan elemanlar bulunuyor. Team Bondi yapımcılarının çoğunu projeye çeken KMM, oyunun L.A. Noire ile benzerlik taşıyacağını dile getirmişti.
 
    Oyunun ilk duyurulduğunda gösterilen hikayesi aşağıdaki gibi:
 
“Şangay, 1936. Doğu'nun fahişesi (Whore of the Orient). Doğu'nun Paris'i. Her şeyin doğru bir fiyata satın alınabildiği gezegendeki en yozlaşmış ve çürümüş şehir. Batılı güçlerin Çin kaynaklarını aç gözlü bir biçimde sömürdükleri bir maşa. Kuomintang'ın acımasızca Komunizm'i ve işçi hareketini bastırması nedeniyle Çin milliyetçiliğinin kaynayan tenceresi. Bir grup Batılı polisin umutsuzca ışık tutup, huzuru sağlamaya çalıştığı uluslararası polis gücünün karargahı."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak CVG Whore of the Orient Playstation 4 Xbox 720 çıkış aralığı yeni nesil warner bros team bondi kmm
Gamespot'un Yanlış İncelemesinde Sorunlar Bitmiyor Alien Breed, Vita ve Android'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

deerhunter1980

15.11.2012 18:33:06

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri deerhunter1980Bunlar Next gen'in ilk oyunu. Başka direk olarak söylenen ve tarihi bilinen oyun pek yok. O yüzden ürpermek normal.PC'de en çok minecraft falan satıyor. diablo da exc oyundu grafikleri kötüydü. Konsollar niye engellesin, kendileri oynuyor.
guzel arkadasim nasil engellemiyor? piyasada ne kadar guclu donanimlar oldugunun farkindamisin? yeni nesil diye adlandirilan oyun motorlari gercek zamanli olarak bu donanimlar uzerinden oynatildi.Demekki yapilirsa bu donanimlar bunu kaldiracak gucte buda sana en guzel ornek olsun. Emin ol su an bi cok firma,bi cok projelerini yeni nesiller uzerinde yogunlastirmis durumdalar;konsollar resmi olarak aciklanmadiginda dogal olarak frmalar bilgi veremiyolar projeleri hakkinda,bi video,bi kac screenshot dahi ellerindeki konsol satislarini etkileyebilir.Biraz mantikli ol guzel kardesim.

BSC Misafiri

15.11.2012 18:06:44

0
deerhunter1980 Bunlar Next gen'in ilk oyunu. Başka direk olarak söylenen ve tarihi bilinen oyun pek yok. O yüzden ürpermek normal. PC'de en çok minecraft falan satıyor. diablo da exc oyundu grafikleri kötüydü. Konsollar niye engellesin, kendileri oynuyor.

smalsrol

15.11.2012 16:27:34

0
'Whore of the Orient' , doğuyu tamamen aşşağılayan bir hikayesi olucak anlaşılan. Hiç çıkmasa yeridir.

deerhunter1980

15.11.2012 14:53:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri 2013'te yeni nesil bekleyenler vardı. Öyle birşey olmaz
hocam oyunun yeni nesillerle ayni anda piyasada olcaginida nerden cikardin? Belki adamlar oyunun ustunde cok duruyor,guzel bisey cikmasini istiyor o yuzden bekletiyor.KZ2 ilk gosterilen ps3 oyunlarindan bi tanesiydi uc sene sonra cikdi oyun yanlis hatirlamiyosam.2 sene daha yeni konsollar gelmesin firmalarda hala konsol odakli oyun yapsin yeminlen diyorum isyan cikar,pc oyunculari sokaga cikip eylem yaparlar vallla bak saka yapmiyorum boyle giderse isin sonu o olacak.Arti Wii U piyasadayken iki sene sonra pc donanimlarinin ne hale gelecegini dusunursen iki firmaninda 2015 i beklemesi fazlasiyla hayal urunu gibi geliyo bana.

BSC Misafiri

15.11.2012 14:26:33

0
kanım dondu şerefsizim

Sacrer

15.11.2012 13:51:11

0
Adventure olmasaydı daha çok satabilirdi. Temposu düşük oyunları seven kişi sayısı çok az.

BSC Misafiri

15.11.2012 12:58:36

0
2013'te yeni nesil bekleyenler vardı. Öyle birşey olmaz

Zebercet

15.11.2012 12:50:19

0
2-2.5 yıl,iyi işte yahu ne ürpermesi gta v trailerı için 1 yıl bekeldik biz aaa
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Whore of the Orient
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız