Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gamespot'un Yanlış İncelemesinde Sorunlar Bitmiyor


   Bağımsız yapımlar içerisinde son zamanların beğenilen isimlerinden biri olan ve bizim de Oyundayız programımıza konuk ettiğimiz Natural Selection 2'nin incelemesini yanlış bir şekilde yayımlayan Gamespot, geçtiğimiz günlerde bir özür yazısı yazmıştı.
 
   Önceki incelemesinde 10 üzerinden 6 puana layık görülen yapım ile ilgili yazılan yazıda, inceleme içerisinde birçok hata yapıldığı ve puanlamanın da yanlış olduğu dile getirilmişti.
 
    Bu olayın ardından yeni bir inceleme yayına alındı alınmasına, ancak bu kez de Metacritic cephesinde sorun yaşandı. Natural Selection 2'nin yeni incelemesinde oyunun not 10 üzerinden 8'e çekildi, ancak Metacritic yalnızca ilk verilen skorları dikkate aldığını belirtti ve puanı değiştirmeyi reddetti. Bu da oyunun ortalamasının nedensiz olarak düşmesine neden oldu.
 
    Şu anda oyunun Metacritic ortalaması 79 olarak görünüyor ve en düşük skor da yanlış yazılan inceleme dolayısıyla Gamespot'a ait. Puanlamanın böyle olması oyunun satışlarını etkileyebileceği gibi oyun dünyasının saygın sitesi Gamespot'un da başını ağrıtacak gibi görünüyor. Sanırız artık incelemelerde daha sıkı bir denetim gerçekleştirirler.

Bu haberin bağlantısı
URL
unknown worlds natural selection 2 natural selection half life steam pc
Bastion, iPhone ve iPod İçin Satışa Sunuldu Whore of the Orient'in Çıkış Tarihi Ürpertiyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

hayansame

15.11.2012 21:17:30

0
4,5 yıl önce gamespot prestijine ve kalitesine güvendiğim tek siteydi. Ancak şuan ki gamespot çok antipatik geliyor. Verdikleri inceleme puanları gerçekten çok dangalakça,kendini bir şey sanıyorlarmış gibi geliyor artık. şu haberi görünce antipatim dahada ilerledi. gamespot sen hep öL!

FOX-BytkN

15.11.2012 20:11:36

-1
Şahsen BSC eikbine oyun inceleme konusunda sonuna kadar güveniyorum önceden OYUNGEZER ekibine de güveniyordum taaki resident evil 6 ya 9.2 puan verene kadar bence BSC nin incelemeleri ve oyunlara verdikleri puanlar gayet yerinde oluyor !

r0ket

15.11.2012 16:57:06

-2
siz isterseniz BSC olarak kendi yaptığınız incelemeler içinde sıkı bir denetim yapın. bazı belli incelemeler değil okumak izlemek göz ucuyla bakılmaya bile değmez kalitede oluyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Natural Selection 2
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız