Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Team Bondi Oyunu Whore of the Orient Yaşıyor

Whore of the Orient 1936 yılı Şangay'ında geçiyor.
 
     L.A. Noire'da yaşanan sıkıntılar sonrasında yapımcı Team Bondi'nin geleceği bilinmeyene sürüklenmişti. Duyurusu yapılan Whore of the Orient bu sıkıntıları görmezden gelerek heyecanlanmamızı sağlasa da askıya alınıp alınmadığı konusunda büyük bir bilinmezlik içerisindeydik.
 
     Proje, PC ve yeni nesil konsollar için geliştirilmek üzere Kennedy Miller Mitchell tarafından satın alınmıştı ve geçtiğimiz Nisan ayında işten çıkarmalar, dağıtım haklarıyla ilgili sorunlar nedeniyle resmi olmasa da oyunun iptal edildiğini düşünmüştük. Artık yeni bir umut besleyebiliriz çünkü proje 200.000$'lık yeni bir yatırım buldu.
 
      New South Wales'e bağlı Interactive Media Fund (Film ve ona benzer projeleri destekleyen hükümet kurumu) tarafından sağlanan bu sermaye oyunun bitmesi için yeterli olmayacaktır belki fakat projenin yaşıyor olduğunun da ispatı niteliğinde.
 
     Ayrıca Team Bondi'ye bağlı Intuitive Games Studios da yine Canonical Five isminde heyecanlı bir dedektiflik oyunu geliştiriyor, bunu da dip not düşelim.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Whore of the Orient Playstation 4 Xbox 720 yeni nesil warner bros team bondi kmm
EA: Dead Space 4 Mümkün Nintendo: Wii U'da 3. Parti Desteği İkinci Sırada
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Rogue Agent

1.7.2013 11:01:02

0
saçma sapan yorumlara kayılmış yine.neyse oyunları değerlendirmek gerekirse bu adamlara destek çıkılması lazım l.a. noire kadar film tadında motion capture olayının dibine vurulmuş muazzam oyun ya bir ya iki tane gördüm şimdiye kadar,öyle güzel oyunu yapmayı becermişler ama konsola pc'ye uyarlamayı becerememişler.yüksek sistemde olsa patchte gelse fayda etmiyordu zar zor sorunlarla dolu bi şekilde bitirildi.satış rakamlarıda dibe vurdu zaten tüm bunlardan sonra.ardına gelen şirketin iflası haberi..bünyesinde çok yetenekli adamlar var umarım güzel bi oyun olur.adamlar imkanları sınırları zorlayarak oyun yapıyor gerçekten birilerinin destek çıkması lazım

oxlayer

21.6.2013 23:02:56

-1
FİYASKO HAVASI ALIYORUM.

hjl1094

21.6.2013 19:46:20

+1
Arkadaşlar kusura bakmayın ama bizim ülkemizde böyle şeyler görmemiz çok zor.Bir oyun çıkar,Aral Game denen perakendeci 117 TL'lik oyunu 200 TL'den sunar.Halkın çoğu zaten ay sonunu zor getirirken çocuğu konsol ve oyunlarını düşünemez.Devlet verginin dibine vurur,baya bir kar elde eder,ama bu yeterli gelmez.Bizim halkımızda ebeveynlerin çoğu 13-14'den sonra oyun oynayanlara "kaç yaşına geldin halen oyun peşindesin" der(benim için de geçerli :D ).Ülkemizde zaten oyun fiyatları yüzünden korsan oyun kullanımı da had safhada(malesef buna da dahilim).Yani demek istediğim elinde gücü olan menfaatlerini düşünüyor,gerisi umrunda değil. (Sony Türkiye biraz istisna sayılır.)

BSC Misafiri

21.6.2013 19:45:05

+2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Arkadaşlar Milletin hükümeti diyorsunuzda bizim Ülkemizde ekonomi çok mu iyi de bu tür işlere para ayırsın. Ülkemizde oyunlar hala boş aktivite olarak görülüyor. Bir Cevat Yerli var, onuda kötülüyorsunuz. Bir oyuna 100-150 TL verecek kadar refah ve huzura sahip değiliz. Oyun yapmak kolay iş değil. Bu tür işlerin bizim Ülkemizde gelişmesi için bazı şeylerin rayına oturması gerekiyor.
mesele ekonomi değil zihniyet. Ülkemizdeki hükümet bilime değer vermiyor. Onun yerine popülist söylemlerle, dini ve manevi duyguları alet ederek kendi yerini sağlamlaştırmaktan başka hiçbişey yapmıyor. Millet uyanamadığı sürecede oyunları 200 liraya görmeye devam edeceksin

BSC Misafiri

21.6.2013 18:48:58

0
Arkadaşlar Milletin hükümeti diyorsunuzda bizim Ülkemizde ekonomi çok mu iyi de bu tür işlere para ayırsın. Ülkemizde oyunlar hala boş aktivite olarak görülüyor. Bir Cevat Yerli var, onuda kötülüyorsunuz. Bir oyuna 100-150 TL verecek kadar refah ve huzura sahip değiliz. Oyun yapmak kolay iş değil. Bu tür işlerin bizim Ülkemizde gelişmesi için bazı şeylerin rayına oturması gerekiyor.

BSC Misafiri

21.6.2013 17:31:29

+1
milletin hükümeti neler yapıyor bizimkiler neler yapıyor bravo

Noctis_Strife

21.6.2013 16:55:37

0
Milletin hükümeti insanını doyurmayı aşmış, oyunlara ne büyük yatırımlar yapıyorlar, cidden bravo.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Whore of the Orient
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız