Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wattam İnceleme Puanları

 
Yayıncılığını Annapurna Interactive'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Funomena'nın yaptığı Wattam, dün PlayStation 4 ve PC'de (Epic Games Store) erişime açılmıştı.
 
Oyunun inceleme puanları da paylaşıldı. Şu an için metacritic ortalaması 72. Kullanıcıların verdiği puanların ortalaması ise 7.4. Oyunun tanıtım yazısını ve verilen puanları aşağıda bulabilirsiniz.
 
PlayStation LifeStyle - 90
Destructoid - 85
PlayStation Universe - 80
Slant Magazine - 80
IGN - 80
USgamer - 80
PC Gamer - 76 
IGN Japan - 74
Game Informer - 73
DualShockers - 70
Game Revolution - 60
Metro GameCentral - 50 
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Mayor, hatıraları olmayan karanlık bir dünyada yalnız ve arkadaşlarının hala yakında olduğunu fark ettiği için çok üzgündür. Bununla birlikte, beklenmeyen bir buluşma, bir arkadaşını elinden tutup birlikte maceraya atılmasının sevincini hatırlamasına yardımcı olur.

Yeni ve eski arkadaşlarla tekrar bir araya gelip dünyalarının unutulmuş sevincini keşfederken Mayor'a katılın. Kendiniz veya arkadaşınızla birlikte bir karakter kadrosunun kontrolünü elinize alın, meyve ve kakalara dönüştürün, yeni zirvelere tırmanın, gülün, ağlayın ve sözcük ve düşüncelerin farklılıklarının ötesine geçin. Tekrar eğlenmeyi öğrenin!  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Metacritic wattam ps4 playstation 4 Funomena bağımsız indie playstation experience
ADATA, XPG Hunter DDR4 Belleklerini Piyasaya Sunmaya Hazırlanıyor Ultimate RED Collection GOG'da Satışa Sunuldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wattam
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız