Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wattam 18 Aralık'ta Steam'e Geliyor

 
Katamari Damacy yaratıcısı Keita Takahashi'nin macera bulmaca oyunu Wattam 17 Aralık 2019'da PlayStation 4 ile PC'de Epic Games Store için çıkış yapmıştı ve Epic Games Store ile yapılan bir yıllık anlaşmanın sonlanmasıyla birlikte oyun Steam'e de geliyor.

Yayıncı Annapurna Interactive ve geliştirici Funomena, Wattam Steam versiyonunun 18 Aralık'ta çıkacağını duyurdu. 
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Katamari Damacy'nin yaratıcısı Keita Takahashi'nin zengin hayal gücünden ortaya çıkan Wattam, tuhaf bir kum alanında arkadaşlığın ve keşfin keyfini yaşamanıza olanak sağlıyor.
 
Karanlık bir dünyada yalnız kalan ve hafızasını kaybetmiş mutsuz Belediye Başkanı'yla unutulmuş bir maceranın heyecanını yeniden keşfetmesine yardımcı olun ve onu en sevdiği dostlarıyla bir araya getirin.
 
Renkli, fizik açısından zengin bir ortamda dolaşın, bulmacaları çözün, sırları açığa çıkartın, mini oyunlar oynayın ve 100'den fazla kaygısız karakterle arkadaş olun.
 
Suşiden deniz kabuklarına ve devasa ağaçlardan normal boyuttaki tuvaletlere kadar her şey Wattam'ın harika dünyasında dostunuz olabilir.
 
Herkesle arkadaş olun
Bu ilginç macera boyunca size rehberlik edecek Belediye Başkanı'na katılın. 100'den fazla yeni arkadaşınızla kovalayacak, tırmanacak, toplayacak, yüzecek, dans edecek ve el ele tutuşacaksınız. Özel etkinliklerden Belediye Başkanı'nın zengin antikalarına kadar keşfedilecek tonlarca şey var.
 
Birlikte capcanlı bir gezegeni keşfedin
İlkbahardan kışa, Wattam'ın yaşayan topraklarını tek başınıza keşfedin ya da çok oyunculu moda girerek arkadaşlarınızı ve ailenizi oyun oynamaya çağırın.
 
Hayal gücünüzü serbest bırakın
Çiçek ve meyvelerden dev ağızlara kadar çeşitli karakterlere dönüşün, çılgın ve komik sonuçlar yaratmak için oyunun çizgi film fiziği ve animasyonlarıyla oynayın.
 
Unutulmaz müzikal eserler yaratın
Karşılaşacağınız pek çok karakterin eşsiz melodilerinin tadını çıkarın ve oyununuza eşlik etmelerini sağlayarak hep birlikte yaratıcı yeni melodiler oluşturun.


Steam versiyonu çıkış tarihi duyuru fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
wattam ps4 playstation 4 Funomena bağımsız indie playstation experience
Kratos Fortnite'a Geldi Cyberpunk 2077 için 464 Sayfalık Rehber Kitabı Çıkıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wattam
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız