Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Watch Dogs: Legion'da Jacob Frye'ın Soyundan Gelen Bir Karakter Olarak Oynayabileceksiniz

 
Watch Dogs: Legion'da bir MI6 ajanından güçlü bir sokak dövüşçüsüne, harika bir bilgisayar korsanından yasa dışı bir sokak yarışçısına, yükselişte olan yıldız bir futbolcudan göze pek çarpmayan yaşlı bir teyzeye kadar Londra nüfusundaki herhangi birini ekibinize katıp kontrol edebileceksiniz.
 
Kontrol edebileceğiniz karakterlerden biri de Sandra Cassidy. Profesyonel tetikçi olan Sandra Cassidy, Assassin's Creed: Syndicate ana karakterleri Jacob Frye ve Evie Frye'ın soyundan geliyor. 
 
Watch Dogs: Legion 29 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One, Epic Games Store, Uplay ve Stadia için çıkacak. PlayStation 5 ile Xbox Series X'e de çok yakında gelecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 Watch Dogs: Legion Ubisoft 6 Mart 2020 PlayStation 4 Xbox One PC Stadia
Assassin's Creed Valhalla'da Erkek ve Kadın Eivor Arasında İstediğiniz Zaman Geçiş Yapabileceksiniz Yakuza: Kiwami 2 Bu Ay Sonunda Xbox One, Windows 10 ve Xbox Game Pass'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RealArek

14.7.2020 14:25:57

+1
Şu oyunu yapmak yerine Watch Dogs 1 deki hikayeyi elden geçirip daha kaliteli bi şekilde devam etselerdi zaten üçleme olucakdı sonra vaz geçip farklı şeyler denemeye başladılar beklentim çok büyük bakalım ne olacak.

einhander

14.7.2020 11:40:41

+1
cok haklısın. FH4 oynamaya basladıgımdan berı Crew 2 nın yuzune bakmaz oldum. aralarında cok buyuk kalıte farkı var.

-OdATA-

14.7.2020 11:12:08

+2
Crew 2 gibi her şeyi koyalım derken koyulan her şeyi kalitesiz yapacaklar gibi duruyor.

Guest-0CCF51958

14.7.2020 01:52:51

+4
Çeşitlilik olacak ancak duygusal olarak herhangi bir karaktere bağlanamayacağız. Hatta hikâyeye gereken önemi de veremeyeceğiz. Karakterle bağ kurmadan etkili bir hikâye tadacağımızı düşünmüyorum. Oyun eğlenceli olsa bile Watch Dogs serisinden beklentim bu değildi.

BSC Misafiri

13.7.2020 21:49:30

0
quote:

Orjinalden alıntı: teknovoice Bu herkese dönüşme olayı tamamen görev icabı olacak bence. Mesela gizlice içeri sızmalı görevde oyun sana diyecek ki git yaşlı bir teyze bul yoldan. Böylece içeri daha rahat girebileceğiz.
Sen ne bekliyordun ki ? Ayriyetten büyük ihtimal normalde'de istediğimiz kişi arasında geçiş yapabileceğiz ancak çeşitlilik görevlere yaklaşıma olanak sağlayacak,çeşitlilik amaç yani.

Microphone Not Found

13.7.2020 19:17:26

0
Bu herkese dönüşme olayı tamamen görev icabı olacak bence. Mesela gizlice içeri sızmalı görevde oyun sana diyecek ki git yaşlı bir teyze bul yoldan. Böylece içeri daha rahat girebileceğiz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Watch Dogs: Legion
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız